Pyöräilijät

Enemmän elämältä - Eläkeliiton jäsenhankintakampanja on käynnissä!

Julkaistu 26.8.2020

50-vuotista taivaltaan juhliva Eläkeliitto käynnistää jäsenhankintakampanjan, johon sisältyy myös jäsenille ja jäsenyhdistyksille suunnattu jäsenhankintakilpailu. Kampanja ja kilpailu ovat voimassa 1.6.-31.12.

Nykyinen tai tuleva eläkeläinen - tule mukaan Suomen suurimpaan eläkeläisjärjestöön!

Eläkeliiton jäsenenä olet osa isoa eläkeläisten yhteisöä. Tule mukaan tekemään ja viihtymään!

Eläkeliiton paikallisyhdistyksen jäsenenä

• pääset nauttimaan paikallisyhdistysten retkistä, monista aktiviteeteista ja yhteisöllisyydestä
  • voit harrastaa liikuntaa tai kulttuuria
  • voit tavata samanhenkisiä ihmisiä
  • voit osallistua erilaisiin tapahtumiin
  • voit toimia muita tukevana vapaaehtoisena.

Eläkeliiton jäseneksi voivat liittyä itsenäisesti kaikki 15 vuotta täyttäneet. Jäsenmaksu on edullinen, 12–25 euroa vuodessa paikallisyhdistyksestä riippuen. Eläkeliiton jäsenenä pääset nauttimaan monista eduista!

Liity nyt, niin osallistut lomalahjakortin arvontaan!

Kaikkien 1.6.-31.12. liittyneiden uusien jäsenten kesken arvotaan majoituslahjakortti (2 vrk, 2 hlöä, arvo 324 e) Eläkeliiton Lehmirannan lomakeskukseen.

Jäsenhankintakilpailu jäsenille ja jäsenyhdistyksille

Houkuttele kaverisi mukaan – Eläkeliitossa on tilaa ja tekemistä uusille eläkeläissukupolville!

Eläkeliitto käynnistää 50-vuotisjuhlavuotensa merkeissä jäsenhankintakampanjan ja -kilpailun. Haastamme kaikki jäsenyhdistyksemme ja niiden henkilöjäsenet mukaan levittämään Eläkeliiton elämänmakuista viestiä.

Kilpailu kestää 1.6.-31.12. Kilpailussa palkitaan valtakunnallisesti eniten uusia jäseniä hankkineita jäsenhankkijoita sekä jäsenyhdistyksiä.

Lue lisää kilpailusta, säännöstä ja ohjeista kilpailusivuiltamme.