Kuva älypuhelimen näytöllä olevista kuvakkeista, mm. WhatsApp

Lievittäisivätkö verkkotapaamiset yksinäisyyttä?

”Oletteko tulleet ajatelleeksi, että olisi verkossa pienryhmiä ja niillä verkkoryhmätoimintaan koulutettu vetäjä? Ideana olisi saavuttaa yksinäisiä senioreita yhteiseen verkkokokoontumiseen sovitulla aikataululla. Kokoontumisen aiheet voisivat olla jotain ajankohtaista tai sitten ryhmän itse sopimat aiheet. Tämä olisi yksinäisyyden lieventämiseen ja esim. huonosti liikkuvien kohtaamiseen edes verkossa.”

Kysymyksen esitti meille nettimuorinakin https://nettimuori.com tunnettu Marjatta Laine, joka on jo pitkään toiminut vapaaehtoisena senioreiden ja ikäihmisten digiopastajana. Mikäli sama kysymys kiinnostaa myös sinua, tule kanssamme keskustelemaan aiheesta:

Skypellä järjestettävään suunnittelukokoukseen perjantaina 18.10. klo 10-12.

Pohditaan yhdessä millaisia mahdollisia välineitä tällaisissa verkkotapaamisissa voitaisiin käyttää, millaisia tapaamiset voisivat ylipäätään olla sisällöltään ja miten tällaisia tapaamisia voisi organisoida.

Ilmoittaudu mukaan suunnittelukokoukseen sähköpostitse osoitteella: sanna.tuominen@elakeliitto.fi

Seurallista syksyä kaikille toivottaen!

Eläkeliiton Netikäs -projekti

Sanna Tuominen