Täytä tähän kenttään syntymäaikasi numeroilla (päivä, kuukausi, vuosi), esim. 13041943. ETHÄN TÄYTÄ KENTTÄÄN SOSIAALITURVATUNNUKSEN LOPPUOSAA! OHJE SÄHKÖPOSTIOSOITE-KENTTÄÄ VARTEN: Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, täytä sähköpostiosoitekenttään esimerkiksi eiole@eiole.fi. Sähköpostiosoite on pakollinen tieto lomakkeella.
Piiri valitaan yhdistyksen mukaan automaattisesti.
Täytä halutessasi puhelinnumerosi numeroin ilman muita merkkejä, esim. 0501234567.
Eläkeliiton jäsenhankintakilpailu järjestetään 1.6.-31.12.2020. Mikäli olet liittymässä jäseneksi jäsenhankkijan suosittelemana, kirjoita tähän jäsenhankkijan nimi. Muussa tapauksessa kirjoita kenttään esimerkiksi EI. Tekstikenttä on pakollinen.
Antamalla henkilötietoni Eläkeliiton jäsenrekisteriin annan luvan niiden keräämiseen ja tallentamiseen. Jäsenrekisterissä olevia tietoja käytetään jäsentiedottamiseen. Mikäli annat luvan tietojesi keräämiseen, klikkaa rasti kohtaan "hyväksyn henkilötietojeni keräämisen" (rastin lisääminen on välttämätöntä, sillä muuten jäsenhakemusta ei voida tallentaa ja käsitellä). Lue Eläkeliiton rekisteriseloste https://elakeliitto.fi/rekisteriseloste