Thumbnail

Eläkeliitto pelaa Grey Gunnersien johdolla!

5.11.2018 12:0016:00
Sellon kirjasto, Espoo

Eläkeliitto ottaa osaa peliviikkoon 5.11. maanantaina. Peliviikko on osa kansainvälistä ja pohjoismaista peliviikkoa 5.-11.11.2018. Peliviikko on kirjastojen aloitteesta lähtenyt pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja.

Kutsumme kaikki tutustumaan senioripelaamiseen Sellon kirjastoon - pelasit itse tai et. Tapahtumassa pääsee näkemään, miten Grey Gunners treenaa! Grey Gunners on Suomen ensimmäinen seniorien Counter Strike e-urheilujoukkue. Joukkueen keski-ikä on 72 vuotta. Joukkueessa ovat mukana Ulla ”General Ulla” Ström (70), Kari ”Rock” Waldén (77), Yrjö ”Ice” Warma (70), Markku ”Ice” Puska (73) ja Harry ”Dirty Harry” Mälkki (71). Valmentajana toimii Otto Takala, joka on aiemmin ollut mm. Suomen e-urheilun maajoukkueen päävalmentaja.

Eläkeliitto järjestää peliviikon tapahtumaa yhteistyössä Sellon kirjaston kanssa. Grey Gunnersien lisäksi tapahtumassa on muun muassa senioreista koostuva pelipaneeli, jossa keskustellaan ikäihmisten pelaamisesta. Tapahtumassa pääsee myös kokeilemaan mobiilipelejä, virtuaalilaseja tai jopa opastetusti Counter Strikeä yhdessä joukkueen kanssa.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Tilaisuuteen on alaikäraja 18 vuotta Counter Strike-pelin ikärajaa noudattaen. Yläikärajaa ei ole. Tilaisuus suoratoistetaan Eläkeliiton Youtube-kanavalle.