Thumbnail

Eläkeliiton Kirjoittajakilta

Eläkeliiton Kirjoittajakillan jäsenistö koostuu seniori-ikäisistä kirjoittamisen harrastajista. Pyrimme olemaan matalan kynnyksen harrastajaryhmä ja toivotamme kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet joukkoomme. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita tai jäsen voi olla pitempään kirjoittanut. Koulutustilaisuuksissa ja kesäseminaareissa me olemme kaikki oppimassa uutta, jakamassa kokemuksia ja viettämässä yhteistä aikaa.

Seuralla on nettisivut osoitteessa https://kirjoittajakurssit.yhdistysavain.fi/kirjoittajakilta/  Sivustolla jäsenet vaihtavat kuulumisia, julkaisevat tekstejä, runoja tai kirjoittavat kuukausittain vaihtuvaan aiheeseen liittyvän kirjoituksen.  Näihin voivat jäsenet käydä antamassa rakentavaa palautetta. Kevättalvella Lehmirannan lomakeskus järjestää viikon mittaisen Kirjoittajakurssin, josta tietoa löytyy osoitteesta https://www.lehmiranta.fi/harrastekurssikalenteri

Kesällä järjestämme oman viikonloppuseminaarin, jossa tapaamme toisiamme ja kokoonnumme jonkun kirjoitusteeman ympärille.

Keräämme pienen liittymismaksun 15,00 € ja sen jälkeen jäsenmaksun 10,00 € vuosittain. Tällä katamme Killan toimintaa ja siihen liittyviä pieniä menoja.

Toivotamme kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet iloiseen joukkoomme! Jäseneksi voit liittyä killan nettisivuilla ja lisätietoja voi kysyä.

Puheenjohtaja Anu Vuorinen, vuorinen.anu@gmail.com, 040 5025 926

Sihteeri Taru Välttilä, taruvalttila@gmail.com, 040 043 9027