Mies lakaisee pihaa

Tapahtumia

Katso tulevat tapahtumat täältä

Järjestämme eläkeläisrekrytapahtumia, joissa työntekijäitä etsivät työnantajat ja ansiotyöhön haluavat eläkeläiset voivat kohdata. Eläkeläiset ovat erittäin haluttua työvoimaa, joka käy ansiotyössä silloin kun se heille itselle sopii. 

Vuonna 2021 oli alkuperäisen hankesuunnitelman mukaan tarkoitus järjestää 6 - 8 alueellista rekrytapahtumaan, joissa töihin haluavat eläkeläiset ja työvoimaa tarvitsevat työnantajat voivat kohdata.

Koronatilanteen vuoksi suunnitelmat menivät uusiksi. Päädyimme luomaan jotain aivan uutta, virtuaalisen online -tapahtuman, jossa eläkeläiset ja työnantajat voivat sopia keskenään etukäteen 15 minuutin pituisia videotreffejä. Tapahtumat käynnistettäisiin asiantuntijapuheenvuoroilla, webinaareilla.

Ensimmäinen tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Eläkeliiton Varsinais-Suomen piirin ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa. Toinen tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Eläkeliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa. Markkinoinnissa oli vahvasti mukana BusinessOulu.

Kolmas virtuaalinen, Uudenmaan rekrytapahtuma, järjestettiin yhdessä Uudenmaan, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien kanssa.

Ensimmäinen fyysinen eli liverekrytilaisuus järjestetiin lokakuussa 2021 Forsassa. Tapahtuma keräsi paikalle lähes 150 eläkeläistä ja kuusi yrittäjää/henkilöstävuokrasuyritystä.

Toinen livetapahtuma titeutettiin Seinäjoella, jossa sielläkin toista sataa eläkeläistä tuli kuulemaan asiantuntijoita ja yrittäjien tarpeita. Voit katsoa tapahtumatallenteen tässä:
https://luovatehdas.fi/blog/livestream/elakelaisten-ja-yrittajien-rekry-tapahtuma-17-11-2021/