Työllistä-eläkeläinen

Työllistä eläkeläinen -verkkotapahtuma 16.3. - lue lisää ja tule mukaan!

Eläkeläinen, etsitkö työtä, jossa voit tarjota osaamistasi tai asiantuntemustasi tai projektia, johon tarttua?

Julkaistu 16.2.2021

Viimeksi päivitetty 1.3.2021

Eläkeliiton toteuttama Eläkkeeltä töihin -kysely osoittaa, että merkittävä osa eläkeläisistä olisi vielä valmis tekemään töitä eläkkeen ohella. Työnteon koetaan antavan sisältöä elämään ja sosiaalisten suhteiden merkitys työnteossa on suuri. Ne, jotka tekevät töitä eläkkeellä ollessaan, kokevat työnantajien suhtautuvan heihin hyvinkin positiivisesti.

Eläkkeeltä töihin -hanke järjestää yhteistyössä EL Varsinais-Suomen piirin sekä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa pilottitapahtumana alueellisen virtuaalitilaisuuden, jossa työtä haluavat eläkeläiset ja työtä tarjoavat yrittäjät voivat kohdata.

Työllistä eläkeläinen -verkkotapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen yritykset ja osaamistaan tarjoavat eläkeläiset tiistaina 16.3.2021 klo 10.00-13.00.

Tapahtuman alussa klo 10.00 alkaen kuullaan asiantuntijoita, jotka antavat vinkkejä niin yrityksille kuin eläkeläisille koskien mm. verotusta ja palkkausta. Osallistujat voivat sopia toistensa kanssa kahdenkeskisiä treffejä klo 11.00-13.00 väliseksi ajaksi. Treffit kestävät 15 minuuttia kerrallaan.

Tule mukaan!

Mukaan pääset täyttämällä rekisteröitymislomakkeen, kerro sen avulla itsestäsi lisää. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisälle tapahtumasivulla, tutustu muihin osallistujiin ja sovi itsellesi kahdenkeskisiä treffejä! Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mikrofoni ja kamera.

Tapahtumasivu: https://businessmaker.fi/tyollistaelakelainen/

Tapahtumasta järjestetään infotilaisuus torstaina 11.3. klo 10.00-11.00. Infotilaisuudessa mm. näytetään käytännössä, miten treffit toimivat, miten niille mennään ja annetaan vinkkejä verkostoitumista varten. Pääset mukaan tilaisuuteen tästä linkistä: https://global.gotomeeting.com/join/568615877