EL-sanomat

EL-sanomien lukijatutkimus

Kerro mielipiteesi ja osallistu
EL-sanomien uudistamiseen

Eläkeliitto täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Sitä juhlistetaan pitkin vuotta monin tavoin. Juhlavuoden kunniaksi myös EL-sanomia uudistetaan. Kaikki lukijat kutsutaan nyt mukaan lukijatutkimukseen, jota käytetään lehden uudistamisessa.

– EL-sanomilla on tärkeä asema Eläkeliiton viestintäkentässä, siksi haluamme kehittää sitä edelleen, EL-sanomien päätoimittaja Anssi Kemppi toteaa.

Tutkimuksen toteuttaa Mediatum Oy, joka lähettää tutkimuskutsun jokaiselle, jonka sähköpostiosoite on Eläkeliiton tiedossa.
Jos tutkimuskutsua ei saa,  niin tutkimukseen pääsee vastaamaan tästä linkistä.

Kaikkien tutkimukseen osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen viikonloppupaketti (2 vrk) Lehmirannan lomakeskukseen. Myös muita pienempiä palkintoja on luvassa.

Tutkimuksessa voi ottaa kantaa, esimerkiksi mikä EL-sanomissa kiinnostaa tai ei kiinnosta, ja mihin aihealueisiin sen pitäisi erityisesti keskittyä.
– Mitä enemmän saamme vastauksia, sitä paremman kuvan lukijoista ja heidän ajatuksistaan pystymme muodostamaan, Mediatum Oy:n toimitusjohtaja Taisto Lehikoinen korostaa.

Tutkimukseen pääsee osallistumaan 15. heinäkuuta saakka.

– Jäsenkuntamme uudistuu jatkuvasti.  Haluamme nyt selvittää millaisia odotuksia ja mielenkiinnon kohteita lehtemme lukijoilla on. Kyselyn tulosten perusteella voimme paremmin arvioida lehtemme uudistamistarpeita, Kemppi korostaa.

Vesa Toikka

Thumbnail
Toimitussihteeri/tiedottaja
vesa.toikka@elakeliitto.fi