Toimintaa

TunneMusiikki

TunneMusiikki etsii tapoja lähestyä musiikkia uudella tavalla, kaikille sopivana ilon ja virkistyksen muotona.

Lue lisää
Toimintasuunnitelma 2019

Syyskokouksessa 16.11.2018 vahvistettu toimintasuunnitelma vuodelle 2019 on luettavissa tässä alla. Tapahtumatietoja päivitetään, jos/kun tulee täydennettävää.

 

Lue lisää
Senioritanssi

Senioritanssit ovat rentoja seuratansseja. Niillä jokaisella on oma nimi, musiikki ja koreografia. Harjoituksissa hiotaan kuvioita kohdalleen.

Lue lisää

Tapahtumat

Päiväkahvitilaisuus 18.1.2019

Aihe ja tarkempi paikka eivät ole vielä selvillä, mutta tiedot lisätään heti kun ne ovat tiedossa. Seuraa kotisivuja, Seutu-Sanomien ja Somero-lehden järjestöpalstaa.

Lue lisää
Teatterimatka Toijalaan 24.1.2019

Vuoden 2019 ensimmäinen teatterimatka tehdään 24. tammikuuta Toijalaan. Näytös teatterissa alkaa klo 19.00. Matkalle lähdetään Somerolta klo 15.45.

Lue lisää
Tanssit Salon VPK:n Talolla

Eläkeliiton Salon yhdistys järjestää tanssit.

Lue lisää

Ajankohtaista

Joululehti on nyt myynnissä, kannattaa ostaa luettavaa jouluksi itselle tai lahjaksi

Eläkeliiton Varsinais-Suomen piirin joululehti on ilmestynyt ja nyt myynnissä. Tuhdin lukupaketin hinta on vain 7 €/kpl ja sitä voi tiedustella hallituksen jäseniltä.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Joulunajan poikkeukselliset aukioloajat Lehmirannassa

Lehmirannan lomakeskuksen palvelut sulkeutuvat 15.12.2018 alkaen viikon ajaksi. Myös myyntipalvelu on suljettu 15.-21.12.2018 välisen ajan.

Lue lisää
Mitä matkalla oppii?
Sain tuoreena kulttuurisuunnittelijana ja jäsenjärjestön edustajana osallistua marraskuun puolivälissä Maaseudun Sivistysliiton Erasmus+ -opintomatkalle Iso-Britanniaan.
Lue lisää
Geronomin vinkkelistä - Miniän lupaus
Omaishoitoa kahdesta näkökulmasta. Tällä viikolla siirrytään oman kokemuksen kautta kohtaamistarinaan, jossa miniä pitää lupauksensa.
Lue lisää