Toimintaa

Haapavesi

Yhdistyksemme tarkoituksena on kotikunnassamme Haapavedellä

Lue lisää

Tapahtumat

Tanssit Haapavedellä

Kaikille perinteisen tanssimusiikin ystäville tanssit Nuorisotalolla. Musiikista vastaa Duo Matias ja Pentti Nordström. Lippu 10 €. Tervetuloa reippaaseen menoon!

Lue lisää
Kerho

Kerho Nuorisotalolla to 28.11.2019 klo 11. Adventtiaika lähestyy ja hartauden pitää kappalainen Haapaveden seurakunnasta.

Lue lisää
Yhdistyksen lauluryhmä

Yhdistyksen lauluryhmä vierailee laulamassa ja laulattamassa asukkaita joululaulujen merkeissä Peltola - Rantalassa. 

Lue lisää

Ajankohtaista

Yhdistyksen ylimääräinen syyskokous

Eläkeliiton Haapaveden yhdistyksen ylimääräinen syyskokous to 28.11.2019 klo 12.15 Nuorisotalolla os. Urheilutie 58, 86600 Haapavesi.

Lue lisää
Jouluruokailuun /pikkujouluun ilmoittautuminen

Yhdistyksen jäsen: Nyt on ajankohtaista ilmoittautua jouluruokailuun /pikkujouluun marraskuun aikana. Paikat täytetään ilm.järjestyksessä.

Lue lisää
TOISTUVAT TAPAHTUMAT: syyskausi 2019  
Kts.
Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Eläkeliitto vaatii vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista

Eläkeliiton liittovaltuusto vaatii hallitusohjelmaan sisältyvän vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista. Vanhusten perusoikeusrikkomukset jatkuvat edelleen.

Lue lisää
Postilakon vaikutukset kurssihakemuksiin

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n jäsenten lakko on alkanut maanantaina. Lakko koskee YLE:n tietojen mukaan noin yhdeksää tuhatta työntekijää ja uhkaa pidentyä jopa neliviikkoiseksi.

Lue lisää
Avainsana on kuntoutus

Terveyden edistämisen ja sairauksien ehkäisemisen tiedetään olevan paras keino ihmisen toimintakyvyn parantamiseksi, myös kustannusten näkökulmasta.

Lue lisää