Toimintaa

Haapavesi

Yhdistyksemme tarkoituksena on kotikunnassamme Haapavedellä

Lue lisää

Tapahtumat

Rantaongintakilpailut PERUTTU

PERUTTU! Eläkeliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin rantaongintakilpailut Haapavedellä. HUOMIO! Paikka, kellonaika joka on arvio ja muut lisätiedot päivittyvät myöhemmin. 

Lue lisää

Ajankohtaista

Yhdistyksen kokoontumiset toistaiseksi tauolla

Kaikki piirin tapahtumat on toistaiseksi peruttu tai siirretty ainakin heinäkuun loppuun saakka. Myös kaikki yhdistyksen kokoontumiset toistaiseksi tauolla!

Lue lisää
Lauluryhmä

LAULURYHMÄN KOKOONTUMISTA EI OLE TOISTAISEKSI! Lauluryhmä kokoontuu Nuorisotalon takkahuoneessa kerhopäivinä klo 10-11. Iloisen laulajankirja mukaan!

Lue lisää
Aapo Heikkilää esittävä näytelmä, PERUTTU

MATKA PERUTTU! Yhdistys tekee matkan linja-autolla Ouluun Aapo Heikkilää esittävään näytelmään la 25.4.2020 klo 18 alkavaan näytäntöön yhdessä toisen yhdistyksen kanssa.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Koronalta suojautuminen ja yhdistystoiminta

THL antoi 19.5. uudet ohjeet yli 70-vuotiaille koronavirukselta suojautumiseen. Mitä ohjeet tarkoittavat Eläkeliiton yhdistysten toiminnan kannalta?

Lue lisää
Enemmän elämältä - Eläkeliiton jäsenhankintakampanja on käynnissä!

50-vuotista taivaltaan juhliva Eläkeliitto käynnistää jäsenhankintakampanjan, johon sisältyy myös jäsenille ja jäsenyhdistyksille suunnattu jäsenhankintakilpailu.

Lue lisää
Lehmiranta availee toimintojaan heinä-elokuussa
Lomakeskuksen Karanteenijatkoilla tavataan varovasti muita karanteenista vapautuneita, nautitaan väljästä lomailusta, kesästä ja valmiista ruokapöydästä.
Lue lisää