Toimintaa

Boccia

Tule mukaan pelaamaan Bocciaa Seurojentalolle. Tiistaikerhon jälkeen on tiistaisin mahdollisuus pelaamiseen. Perehdytään yhdessä pelaamisen sääntöihin ja tekniikkaan.

Tutustu Bocciaan!
Matkat ja retket !

Yhdistys tekee useita matkoja toimintavuoden aikana. On teatteri- ja konserttiretkiä. Keväällä ja syksyllä tehtävät Tallinnan risteilyt ovat olleet  suosittuja.

Lue lisää
Lentopallo

Lentopalloa pelataan Elomaan koulun liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 16.30-18.00. Lisäksi on yhteinen vuoro RiU-73 kanssa perjantaisin klo 18-19.30.  Tervetuloa sekä miehet että naiset.

Lue lisää

Tapahtumat

Ykkösmatkat esittäytyy !

Ykkösmatkojen edustaja tullee esittelemään matkatarjontaa.

 

Lue lisää
Syyskokous !

Yhstyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään Seurojentalolla

Tervetuloa jäsenet kokoukseen, jossa voi vaikuttaa yhdistyksen asioihin.

Lue lisää
Tanssin taikaa ja tasapainoa senioreille !

Tervetuloa mukaan Mari Kurtin ohjaamaan iloiseen liikkumiseen. Tanssin taikaa ja tasapainoa senioreille on Etelä-Savon liikunnan toteuttamaa, hankerahoituksen saamaa toimintaa. 

Lue lisää

Ajankohtaista

Kranssitalkoot !

Seurojentalolla tehdään havukransseja tiistaina 22.10.19 sekä tiistaina 29.10.19. Voit tulla vaikka jo klo 9 tai oman aikataulusi mukaan. Kaikki osallistujat ovat tervetulleita.

Lue lisää
ATK-opetus käynnistynyt !

ATK-opetus on käynnissä. Paikka on kunnan valtuustosali ja aika tiistaisin klo 9-11. Vielä ehdit mukaan. Opetus jatkuu lukuunottamatta 22.10.19 ja viikot 46-48. Ei osallistumismaksua.

Lue lisää
Syyskauden 2019 Toimintakalenteri !

Tiistaikerhot Seuratalolla

Lokakuu

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sateenkaaren tuolla puolen

Meillä ikääntyneiden kanssa työtä tekevillä on etuoikeus kuulla kiinnostavia ja koskettavia elämäntarinoita.

Lue lisää
Vanhusneuvostokoulutuksia eri paikkakunnilla
Vanhusneuvostokoulutukset on tarkoitettu kaikille vanhusneuvostojen jäsenille. Koulutuksessa saadaan avaimia tehokkaaseen vaikuttamiseen.
Lue lisää
52 vanhusten viikkoa vuodessa
6.-13.10. vietämme valtakunnallista vanhustenpäivää ja –viikkoa, jonka teemana on tänä vuonna vanhuuteen varautuminen. Lue kuinka voit edistää hyvää ikääntymistä!
Lue lisää