Toimintaa

Ikäpiste-toiminta

IKÄPISTE tarjoaa kasvotusten annettavaa kotona asumista tukevaa ohjausta ja neuvontaa. Elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointia.

Lue lisää
Vapaaehtoistoiminta eli apunen
Vapaaehtoistoiminta Apunen toiminnan puitteissa teemme kotikäyntejä ja laitosvierailuja. Tarjoamme ulkoiluapua, pidämme seuraa yksinäisille ym.
Vapaaehtoistoiminta
Jäsentilaisuus
Jäsentilaisuuksissa käsitellään ikäihmisiä lähellä olevia hyvinvointiin, vanhenemiseen, jaksamiseen ym. liittyviä aiheita. Lisäksi saadaan tietoa tulevista tapahtumista.
Lue lisää

Tapahtumat

Pelimanni ja kansanmusiikkiviikko

Vammalan yhdistyksen järjestämä Pelimanniviikon Loma Lehmirannassa. 

Lue lisää
Reippailulenkki

Kesä menee pian menojaan. Lähdetään iltakävelylle keskiviikkona elokuun 28. päivä. Kokoonnutaan Kiikostalon pihalle ja lähdetään lenkille. Tule mukaan reipastelemaan🤗🤸‍♂️

Lue lisää
Hotellimatka Pärnuun

Hotellimatka Pärnuun, Hotel Viiking Spa. Yksi yö laivassa, aamupala Kofi Annanissa.  Kaksi yötä hotellissa, aamupala sisältyy hintaan.  Matkan hinta 191 €/hlö.

Lue lisää

Ajankohtaista

Tietoviisaskisa

Piirin tietoviisaskisassa Siikaisissa 8.5 alue 1stä  edusti Kiikoisten joukkue, Vuokko Jaakola, Paavo Jaakola ja Pertti Kärki. He sijoittuivat toiseksi. Onnittelut heille!

Lue lisää
Kannanotto kevätkokous 2019
Eläkeliiton Satakunnan piiri

Eläkeliiton Satakunnan piiri kevätkokous oli 27.3.2019 Pomarkussa. Kokous otti kantaa vanhusten hoitopalveluiden toteuttamiseen.

Lue lisää
Haapamäen tilalla vietettiin mukava talvipäivä

Viime keskiviikkona El Vammalan yhdistys järjesti "Sastamala 10 vuotta" -tapahtuman Haapamäen tilalla. Laulu-, tanssi- ja herkuttelupäivään oli kutsuttu myös naapuriyhdistykset.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sopeutumisvalmennuskurssit 2020 on julkaistu

Eläkeliiton sopeutumisvalmennuskurssit leskeksi jääneille ja eronneille tarjoavat mahdollisuuden muiden samassa elämäntilanteessa olevien kohtaamiseen ja vastavuoroise

Lue lisää
60-luvun nuoret, teitä tarvitaan! 
Te 1940- ja -50 -luvuilla syntyneet olitte muuttamassa maailmaa ja kapinoimassa vanhempienne arvomaailmaa vastaan! Te teitte parhaat biisit. Te elitte rakkauden kesän, kun me keski-ikäiset istuimme potalla.  
Lue lisää
Ekstra 2019-2020 on luettavissa verkossa

Mitä toimintaa Eläkeliitto tarjoaa loppuvuonna 2019 ja vuoden 2020 aikana? Mistä löytyvät kivoimmat eläkeläisille suunnatut kurssit ja tapahtumat? Eläkeliiton Ekstra-julkaisu kertoo sen.

Lue lisää