Toimintaa

Bocciaa Kiukaisten yhteiskoulun liikuntasalissa

Bocciaa pelataan Kiukaisten yhteiskoulun liikuntasalissa joka torstai klo 12-14. Toivotamme kaikki mukaan, erityisesti uusia pelaajia. Aloittelijoille perehdytys. 

Lue lisää
Käsityö-/pelikerho

Käsityö-/pelikerho pidetään Kiukaisten Päivätuulessa (ent. eläinlääkärin talo) 24.1. alkaen joka toinen keskiviikko klo 13. Jatkossa siis jokaisena parillisen viikon keskiviikkona.

Lue lisää
Kuntosali käytössä

Maksuton kuntosalin käyttö joka maanantaina klo 8.00 alkaen Kiukaisten yhteiskoulun kuntosalilla. Aloittelijat saavat tarvittavaa ohjausta salia käyttäneitä yhdistyksemme jäseniltä.

Lue lisää

Tapahtumat

Potkukelkkailua Köyliönjärvellä 5.3. klo 13-16

Potkukelkkailua Köyliönjärvellä. Pispan laavulla on valittavina eri kokoisia potkukelkkoja käyttöömme. Järvellä on eri mittaisia ratoja kelkkailuun. Myynnissä on makkaraa ja kahvia.

Lue lisää
Linnunpönttötalkoot 12.3. Markku Anttilan verstaalla.

Teemme pönttöjä eri lintulajeille. Tarvikkeet hankitaan valmiiksi (lautaa, ruuveja, lentoaukon suojat ja pöntön sidontanarua). Myös tarvittavat työkalut ovat valmiina käyttöömme.

Lue lisää
Seniorikahvila 25.3. klo 14.00 Kiukaisten Seurakuntakodissa

Kuulemme Aivoliiton Kirsi Lukka-Aron esityksen ikääntyvien ihmisten aivotoiminnan ja käytöksen muutoksista.

Lue lisää

Ajankohtaista

Mölkkyä Kiukaisten koulun urheilukentällä

Mölkyn peluu on talvitauolla. Pelaamme mölkkyä torstaisin klo 13-15 Kiukaisten koulun urheilukentällä. Runsasta osallistumista toivotaan, vasta-alkajia opastetaan.

Lue lisää
Käsityökerho Kiukaisten Päivätuulessa joka toinen keskiviikko klo 13-16.

Käsityökerho aloittaa jälleen toimintansa Kiukaisten päivätuulessa 13.9. alkaen klo 13-16. Kerho on jokaisena parittoman viikon keskiviikkona (joka toinen viikko).

Lue lisää
Kultaa ja hopeaa EL valtakunnallisessa suunnistuskilpailussa

Eläkeliiton valtakunnallisissa suunnistuskilpailuissa yhdistyksemme jäsen Aino Kirkkala on voittanut KULTAA! Samassa kilpailussa yhd. jäsen Onni Rosenqvist voitti hopeaa.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Jäsenedut: Korjaus Rela-hierojien yhteystietoihin

EL-Sanomissa 1/2024 on sivulla 30 uutinen Eläkeliiton uusista jäseneduista. Rela-hierojien tekstiin oli eksynyt väärä puhelinnumero.

Lue lisää
Kiinteistöverotusta aiotaan uudistaa - kerro mitä mieltä sinä olet vastaamalla kyselyymme

20.2.2024

 

Olemme avanneet kiinteistöveron uudistamista koskevan kyselyn, johon toivomme vastauksia yli 60-vuotiailta eläkeläisiltä. 

Lue lisää
Helmikuun hulinaa verkkokaupassa...postikulut vain 4,90 e/lähetys!

Eläkeliiton verkkokaupassa on nyt helmihulinat! Kaikista ostoksista postikulut vain 4,90 euroa/lähetys (norm. 4,90–8,90 e) – nyt kannattaa siis tehdä isompi tilaus kerralla!

Lue lisää