Toimintaa

Matkat

Kuva on Örön saarelta, jossa retkeilimme Runon ja suven päivänä 6.7. 2019. Kuten kuvasta näkyy, sää suosi meitä ja muutenkin oli mukavaa. Kiitos kaikille osallistuneille.


Lue lisää
Ukkokerho täynnä ÄijäVirtaa

Satakunnan piiri toivottaa kaikki Äijät mukaan Kaamosristeilylle 5.- 6.11.2019 (Turku-Tukholma-Turku). Hinta on Äijille sama kuin muillekin.

Lue lisää
Canasta

Canastaa pelataan tiistaisin klo 13-17 Terveystalon "peräkammarissa", Yli-Pässintie 5. HUOM, UUSI PAIKKA! Vastaavana Markku Tuominen 0400 323 869.

 

Lue lisää

Ajankohtaista

Järvipäivä

Vietimme iloista rantapäivää Nummijärvellä 12.8. Kiitos kaikille osanottajille ja tilaisuutta valmistaneille!

Lue lisää
Lauluillat alkavat

Syksyn ensimmäinen lauluilta Saara Helenan ja Karin johdolla Terveystalolla tiistaina 3.9. klo 19-20

Lue lisää
Perinteinen kukkaretki

Kukkaretki on tehty. Kiitos Iivosen puutarhalle kestityksestä ja Laineen Sepolle innostavasta  kukkaesitelmästä! Erityiskiitos  Vainion liikenteen Paulille kukkien rahtaamisesta!  

Lue lisää

Kuvagalleria

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sopeutumisvalmennuskurssit 2020 on julkaistu

Eläkeliiton sopeutumisvalmennuskurssit leskeksi jääneille ja eronneille tarjoavat mahdollisuuden muiden samassa elämäntilanteessa olevien kohtaamiseen ja vastavuoroise

Lue lisää
60-luvun nuoret, teitä tarvitaan! 
Te 1940- ja -50 -luvuilla syntyneet olitte muuttamassa maailmaa ja kapinoimassa vanhempienne arvomaailmaa vastaan! Te teitte parhaat biisit. Te elitte rakkauden kesän, kun me keski-ikäiset istuimme potalla.  
Lue lisää
Ekstra 2019-2020 on luettavissa verkossa

Mitä toimintaa Eläkeliitto tarjoaa loppuvuonna 2019 ja vuoden 2020 aikana? Mistä löytyvät kivoimmat eläkeläisille suunnatut kurssit ja tapahtumat? Eläkeliiton Ekstra-julkaisu kertoo sen.

Lue lisää