Toimintaa

Matkailukerho

Matkailukerho kokoontuu aina Tavataan taas-kerhon jälkeen ellei toisin mainita.  Kerhossa suunnitellaan yhdessä kaikki matkat ja niiden yksityiskohdat.  Matkavastaava hoitaa matkojen käytännön järj

Lue lisää
Retket ja matkat

 

Lue lisää
Tavataan taas-kerho

Tavataan taas-kerho on Lapinlahden yhdistyksen jäsentapaaminen, joka järjestetään kahden viikon välein syyskuusta toukokuuhun lomakaudet pois lukien.  Kerho alkaa päivän avauksella, kuoron laululla

Lue lisää

Tapahtumat

Syysloma Tanhuvaarassa 13.-18.10.2019

Syksyllä 13.-18.10.2019 lähdemme lomalle Tanhuvaaran Urheiluopistoon Savonlinnaan. 5 vrk:n täysihoitoloma, jossa paljon ohjattua liikuntaa ja muuta ohjelmaa, hinta 342 €.

Lue lisää
Hallituksen kokous

Käydään läpi kesän aikana tapahtunutta, mm. Pestuumarkkinoita ja vohvelikahvilaa.  Tarkennetaan syyskauden toiminnan yksityiskohtia ja suunnitellaan talven ja tulevan vuoden toimintaa.

Lue lisää
Kävelysählykerho

Sählyporukkaan pääset mukaan menemällä Monarin salille keskiviikkoisin klo 15.30-17.00.  Sählyä pelataan kävellen, maltti on valttia!

Kerhovastaavana on Yrjö Pietikäinen p. 040 527 3274

Lue lisää

Ajankohtaista

Eläkeliiton tervehdys-lehti

Eläkeliiton Ylä-Savon piiri julkaisee tänä vuonna "Eläkeliiton tervehdys" -lehden.  Se korvaa entisen joululehden ja kattaa sisällöltään koko vuoden.  Sitä myös myydään pitkin vuotta syksyllä tapah

Lue lisää
Jäsenkirje 1/2019

             JÄSENKIRJE 1/2019

Hyvää ja toimeliasta vuotta 2019 kaikille jäsenillemme!

Lue lisää
Yhdistyksen kevätkokous 12.3.2019

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 12.3.2019 srk-talolla. Jäsenistöä oli saapunut paikalle 52 hlön voimin. Piiristä mukana olivat puheenjohtaja Erkki Tuovinen ja toiminnanjohtaja Pekka Mäkinen.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sopeutumisvalmennuskurssit 2020 on julkaistu

Eläkeliiton sopeutumisvalmennuskurssit leskeksi jääneille ja eronneille tarjoavat mahdollisuuden muiden samassa elämäntilanteessa olevien kohtaamiseen ja vastavuoroise

Lue lisää
60-luvun nuoret, teitä tarvitaan! 
Te 1940- ja -50 -luvuilla syntyneet olitte muuttamassa maailmaa ja kapinoimassa vanhempienne arvomaailmaa vastaan! Te teitte parhaat biisit. Te elitte rakkauden kesän, kun me keski-ikäiset istuimme potalla.  
Lue lisää
Ekstra 2019-2020 on luettavissa verkossa

Mitä toimintaa Eläkeliitto tarjoaa loppuvuonna 2019 ja vuoden 2020 aikana? Mistä löytyvät kivoimmat eläkeläisille suunnatut kurssit ja tapahtumat? Eläkeliiton Ekstra-julkaisu kertoo sen.

Lue lisää