Toimintaa

Uintimatkat Kunnonpaikkaan

Uintimatkoja saatiin kunnan tuella järjestettyä 6 matkaa.  Niille osallistui yhteensä 258 hlöä.  Vesivoimisteluryhmiä oli kaikilla kerroilla kaksi, toinen ryhmä tavallista vesijumppaa ja toinen syv

Lue lisää
Tavataan taas-kerho

Tavataan taas-kerho on Lapinlahden yhdistyksen jäsentapaaminen, joka järjestetään kahden viikon välein syyskuusta toukokuuhun lomakaudet pois lukien.  Kerho alkaa päivän avauksella, kuoron laululla

Lue lisää
Ritvan musiikki- ja tanssituokiot

Ritvan musiikki- ja tanssituokiot järjestetään tehostetun palveluasumisen yksiköissä Jukolassa ja Mäenpihassa.  On huomattu, että monet vanhukset, jotka eivät enää puhukaan, virkistyvät kuullessaan

Lue lisää

Tapahtumat

Joutsenlampi-baletti Kuopiossa 5.1.2019

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea Tsaikovskin upea Joutsenlampi-baletti Pietarin balettiteatterin ja prima ballerina Irina Kolesnikovan esittämänä Kuopiossa! 

Lue lisää

Ajankohtaista

Syksyn toimintaa

Syyskauden toiminta on täydessä vauhdissa!  Tavataan taas-kerhot kokoontuvat kahden viikon välein ja mukana aina mielenkiintoista ohjelmaa tai esim.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Joulunajan poikkeukselliset aukioloajat Lehmirannassa

Lehmirannan lomakeskuksen palvelut sulkeutuvat 15.12.2018 alkaen viikon ajaksi. Myös myyntipalvelu on suljettu 15.-21.12.2018 välisen ajan.

Lue lisää
Mitä matkalla oppii?
Sain tuoreena kulttuurisuunnittelijana ja jäsenjärjestön edustajana osallistua marraskuun puolivälissä Maaseudun Sivistysliiton Erasmus+ -opintomatkalle Iso-Britanniaan.
Lue lisää
Geronomin vinkkelistä - Miniän lupaus
Omaishoitoa kahdesta näkökulmasta. Tällä viikolla siirrytään oman kokemuksen kautta kohtaamistarinaan, jossa miniä pitää lupauksensa.
Lue lisää