Toimintaa

Lumijoki

Yhdistyksemme tarkoituksena on kotikunnassamme Lumijoella eläkeläisten ja eläketurvaa tarvitsevien ja aineellisten etujen valvominen sekä heidän asemassaan ilmenevien  epäkohtien korjaaminen.Toimin

Lue lisää

Tapahtumat

Hallituksen kokous

Hallituksen kokous 2.6. klo 12.

Suunnitellaan kesän toimintaa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Hyvää vappua

Niin se taas on kevät. Muuttolinnut ovat saapuneet sankoin joukoin. Meidänkin pihalla puuhastelee kymmenittäin pikkulintuja ja vähän isompiakin. Pesäpuuhat ovat kiihkeimmillään.

Lue lisää
Mitä me tehtäisiin?

Pääsiäinen on vietetty hiljaisissa merkeissä kukin kotonaan, useampi yksin ilman omaisten seuraa. Kevät on ollut meidänkin yhdistyksen toiminnassa hiljaista aikaa.

Lue lisää
CORONA TIEDOTE

Olemme päättäneet ettemme kokoonnu toistaiseksi tiistaikerhoon corona epidemian vuoksi. 

Valtioneuvoston suositus 12.3.2020.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Koronalta suojautuminen ja yhdistystoiminta

THL antoi 19.5. uudet ohjeet yli 70-vuotiaille koronavirukselta suojautumiseen. Mitä ohjeet tarkoittavat Eläkeliiton yhdistysten toiminnan kannalta?

Lue lisää
Enemmän elämältä - Eläkeliiton jäsenhankintakampanja on käynnissä!

50-vuotista taivaltaan juhliva Eläkeliitto käynnistää jäsenhankintakampanjan, johon sisältyy myös jäsenille ja jäsenyhdistyksille suunnattu jäsenhankintakilpailu.

Lue lisää
Lehmiranta availee toimintojaan heinä-elokuussa
Lomakeskuksen Karanteenijatkoilla tavataan varovasti muita karanteenista vapautuneita, nautitaan väljästä lomailusta, kesästä ja valmiista ruokapöydästä.
Lue lisää