Toimintaa

Muistipiiri

Syksyä 2020 aloittelemme "Apetta aivoille" -teemalla 28.9. alkaen kerran kuukaudessa. - Edellisenä vuonna Muistelupiiri oli jatkoa aiemmin toimineelle Muistipiirille.

Lue lisää
Jumpat alkavat

Uikon alakerrassa pidettävä jumppatunti aloittaa 15.9.2020. Siellä jumpataan perinteiseen tapaan tiistaisin kello 10. Kaikki ovat tervetulleita mukaan todella mukavaan joukkoon.

Lue lisää
Torstaikerho

Torstaikerho kokoontuu joka toinen torstai klo 10 Nuorisoseuralla. Kerhon alussa yhdistys tarjoaa pullakahvit ja samalla on mahdollisuus ostaa arpoja.

Lue lisää

Tapahtumat

Oman elämän stara -yritys esittäytyy kerhossamme .....

Ohjelmavastuussa on ohjelmatoimikunta ja saamme vieraita Oman elämän Stara -yrityksestä; kaksi nivalalaista sairaanhoitajaa, jotka haluavat kertoa meille mm. ravitsemuksen merkityksestä hyvinvoinni

Lue lisää
Joulukerho

Perinteinen joulujuhla, johon vieraaksemme saamme seurakunnasta pastori Aleksi Päkkilän, laulamme perinteisiä joululauluja ja -virsiä yksin ja yhdessä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Yhdistyksen Syyskokous to 5.11.2020 klo 10 Nuorisoseuralla! Tervetuloa!
Lue lisää
Tiedotusliite ilmestyi
Tiedotusliite ilmestyi

Eläkeliiton Nivalan yhdistys on julkaissut oman lehtiliitteen.

Lue lisää
Toimintaa käynnistellään vähitellen ......

Hyvät ystävät!

Pitkä ja vaivalloinen korona-aika on jäämässä taaksemme ainakin toistaiseksi ja olemme ehtineet jo nauttia kesän helteistä ja iloita ystäviemme tapaamisista!

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Uudistunut EL-Sanomat nyt myös näköislehtenä - tutustu ja lue!

Eläkeliiton jäsenlehti, EL-Sanomat, uudistui ulkoasultaan, kooltaan ja taitoltaan marraskuussa 2020.

Uudistunut EL-Sanomat on luettavissa nyt myös sähköisenä näköislehtenä:

Lue lisää
Vastaa Eläkkeeltä töihin -kyselyyn!

Eläkeliiton Eläkkeeltä töihin -hanke kartoittaa kokemuksia eläkeiässä ansiotöissä käymisestä. Toivomme vastauksia henkilöiltä, jotka ovat

Lue lisää
Linkki OmaEljas-asiointipalveluun

OmaEljas-asiointipalvelu on tarkoitettu Eläkeliiton jäsenille. Palvelun käyttöä varten tarvitaan sähköpostiosoite. Palvelun avulla voi tarkistaa ja tarvittaessa korjata mm. omia osoitetietoja. 

Lue lisää