Toimintaa

Lauluryhmä Lahoset

Lauluryhmä Lahoset muodostuu Maliskylän-Ruuskankylän laulajista. Ryhmä on laulanut eri kokoonpanoissa yli 20 vuotta ja miehiäkin on ollut mukana parhaina vuosina.

Lue lisää
Ellien lauluryhmä

Lauluryhmä Ellit on perustettu 3 vuotta sitten innokkaista laulajistamme ja ryhmä esiintyy hyvin usein monissa kerhotilaisuuksissa ja käyvät laulamassa myös laitoksissa ja pyydettäessä muissa yhdis

Lue lisää
Ahaa! Muisti-ja nettiryhmä

Ahaa! -ryhmässä harjoittelemme uutena netin-ja älypuhelimen käyttöä ns. vertaistukea antamalla. Rinnalla teemme myös kevyitä muistiharjoitus- ja rentoutustehtäviä.

Lue lisää

Tapahtumat

Turvallisuus

Ohjelmavastuussa Kirkonkylä. Teemana turvallisuus, josta kertoo asiantuntija Erkki Sivonen.  Mukavaa muuta ohjelmaa ja välillä musiikkia.

Lue lisää
Joulukerho

Perinteinen ohjelmallinen joulukerho ja jouluhartaus. Seurakunnasta vieraana kappalainen Sirkku Junttila ja kanttori Liisa Katajala.

Lue lisää

Ajankohtaista

Nivala 2019 -kalenteri ilmestyi
Nivala 2019 –kalenteri on ilmestynyt

Eläkeliiton Nivalan yhdistys ry:n kustantama Nivala 2019 –kalenteri on ilmestynyt.

Lue lisää
Pikkujoululoma Runnilla

Yhdistys tekee kahden yön pikkujoululoman Kylpylä-Hotelli Runnille. Runni sijaitsee Iisalmessa, mutta lähinnä Kiuruveden ja Iisalmen puolessa välissä.

Lue lisää
Aurinko helli lämmöllään eläkekerholaisia Kleopatran rannalla

Elsa Löytynoja 2014

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Siitä kurssista alkoi uusi elämä
Olin vastikään Hyvä-ikä messuilla ja siellä tapaamani leskirouva kertoi käyneensä Eläkeliiton Yhtäkkiä yksin -kurssin leskeksi jääneille. Hänellä kurssista alkoi ”uusi elämä”.
Lue lisää
Vanhusneuvosto toimii ja vaikuttaa monissa kunnissa - alueelliset erot suuria

Eläkeliitto on selvittänyt, millainen asema eri kuntien vanhusneuvostoilla on ja miten neuvostot pystyvät vaikuttamaan oman kuntansa asioihin.

Lue lisää
Digipelit taiteena

Peliuutisia lukiessa saa helposti käsityksen, että digitaaliset pelit kuuluvat vain nuortenkulttuuriin.

Lue lisää