Toimintaa

Jumpat alkavat

Jumpat 2020 ovat käynnistyneet. Jumpataan tiistaisin kello 10 Uikon alakerran salissa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan todella mukavaan joukkoon.

Lue lisää
Muistelupiiri

Muistelupiiri on jatkoa aiemmin toimineelle Muistipiirille. Muistelupiirissä keskustellaan aihealueittain vanhoista asioista.

Lue lisää
Torstaikerho

Torstaikerho kokoontuu joka toinen torstai klo 10 Nuorisoseuralla. Kerhon alussa yhdistys tarjoaa pullakahvit ja samalla on mahdollisuus ostaa arpoja.

Lue lisää

Tapahtumat

Syyskausi alkaa

Vastuuvuorossa ohjelmatoimikunta.-Sään salliessa voitaisiin kokoontua ulkona esim. torilla ja samalla markkinoida jäsenhankintakilpailua. Ilmoitetaan lähemmin Nivala-lehden muistiossa!

Lue lisää
Torstaikerho

Vastuuvuorossa Kirkonkylä.

Lue lisää
Torstaikerho

Vastuuvuorossa Välikylä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Toimintaa käynnistellään vähitellen ......

Hyvät ystävät!

Pitkä ja vaivalloinen korona-aika on jäämässä taaksemme ainakin toistaiseksi ja olemme ehtineet jo nauttia kesän helteistä ja iloita ystäviemme tapaamisista!

Lue lisää
Kesäteatterimatka peruuntui

Perinteinen kesäteatterimatkamme peruuntuu tältä kesältä koronaviruksen aiheuttamien rajoituksien vuoksi. Liput oli varattuna Lappajärven kesäteatteriin Swingijengi-näytelmään.

Lue lisää
Rodoksen matka peruuntui
Rodoksen matka peruttu

Lokakuussa Rodokselle tehtäväksi suunniteltu matka ei toteudu.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Eläkeliiton osallistuminen Hippos Derbyyn 22.8. on peruttu

EL-sanomissa nro 3 mainostettu juhlavuoden tapahtuma, Hippos Derby on Eläkeliiton osalta peruttu. Jyväskylän Killerillä piti ravata lauantaina 22.8. Eläkeliiton suomenhevoslähtö.

Lue lisää
Eläkeliiton golfmestaruuskilpailut Tahkolla siirretty - uusi kilpailupäivä on ma 24.8.

Alun perin torstaina 6.8. pelattavaksi sovittu Eläkeliiton valtakunnallinen Golfmestaruuskilpailu on päätetty siirtää maanantaina 24.8. yhteislähtönä kello 10.00 alkaen pelattavaksi.

Lue lisää
Enemmän elämältä - Eläkeliiton jäsenhankintakampanja on käynnissä!

50-vuotista taivaltaan juhliva Eläkeliitto käynnistää jäsenhankintakampanjan, johon sisältyy myös jäsenille ja jäsenyhdistyksille suunnattu jäsenhankintakilpailu.

Lue lisää