Toimintaa

Jumpat alkavat

Jumpat 2020 ovat käynnistyneet. Jumpataan tiistaisin kello 10 Uikon alakerran salissa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan todella mukavaan joukkoon.

Lue lisää
Muistelupiiri

Muistelupiiri on jatkoa aiemmin toimineelle Muistipiirille. Muistelupiirissä keskustellaan aihealueittain vanhoista asioista.

Lue lisää
Torstaikerho

Torstaikerho kokoontuu joka toinen torstai klo 10 Nuorisoseuralla. Kerhon alussa yhdistys tarjoaa pullakahvit ja samalla on mahdollisuus ostaa arpoja.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kesäteatterimatka peruuntui

Perinteinen kesäteatterimatkamme peruuntuu tältä kesältä koronaviruksen aiheuttamien rajoituksien vuoksi. Liput oli varattuna Lappajärven kesäteatteriin Swingijengi-näytelmään.

Lue lisää
Rodoksen matka peruuntui
Rodoksen matka peruttu

Lokakuussa Rodokselle tehtäväksi suunniteltu matka ei toteudu.

Lue lisää
Koronavirus keskeytti toiminnan

Rakkaat jäsenet!

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Koronalta suojautuminen ja yhdistystoiminta

THL antoi 19.5. uudet ohjeet yli 70-vuotiaille koronavirukselta suojautumiseen. Mitä ohjeet tarkoittavat Eläkeliiton yhdistysten toiminnan kannalta?

Lue lisää
Enemmän elämältä - Eläkeliiton jäsenhankintakampanja on käynnissä!

50-vuotista taivaltaan juhliva Eläkeliitto käynnistää jäsenhankintakampanjan, johon sisältyy myös jäsenille ja jäsenyhdistyksille suunnattu jäsenhankintakilpailu.

Lue lisää
Lehmiranta availee toimintojaan heinä-elokuussa
Lomakeskuksen Karanteenijatkoilla tavataan varovasti muita karanteenista vapautuneita, nautitaan väljästä lomailusta, kesästä ja valmiista ruokapöydästä.
Lue lisää