Toimintaa

Boccia-pelit

Kevätkauden viimeinen peli pelataan maanantaina 20.5.2019 sisätiloissa. Pelit jatkuvat 3.6.2019 alkaen kesämaanantaisin klo 10.00 - 12.00 urheilukentällä jalkapallokentän päässä.

Lue lisää
Maanantaikerhot

Kerhomme on avoin tilaisuus kaikille jäsenillemme. Kokoonnumme Tillintuvalla, osoitteessa Vistantie 61 parillisten viikkojen maanantai-iltapäivinä klo 13.00 - 15.00.

Lue lisää
Lauluryhmä

Aloita uusi harrastus ja tule laulamaan Eija Hakalan johdolla. Lauletaan yhdessä yksiäänisesti (ei moniäänistä kuorolaulua). Sanat lauletaan paperista, joten niitä ei tarvitse opetella ulkoa.

Lue lisää

Tapahtumat

Maanantaikerho

Kerhomme on avoin tilaisuus kaikille jäsenillemme. Kerhossamme on erilaista ohjelmaa joko ulkopuolisten tai omien jäsentemme esittämänä.

Lue lisää
Boccia-pelit

Boccia on peli, jota voi pelata ja kilpailla henkilökohtaisena, paripelijoukkueella tai kolmihenkisellä joukkueella.

Lue lisää
Kuntosali torstaisin Solinassa

Nyt kuntoa kohottamaan tutussa seurassa! Ohjaajana vertaisohjaaja Leena Ojala. Tunti alkaa alkuverryttelyllä ja loppuu venyttelyyn.

Lue lisää

Ajankohtaista

Paimion yhdistyksen 40-vuotisjuhla sunnuntaina 13.10.2019

Juhlamme alkaa kirkossa klo 10.00 - puhujana kirkkoherra Vesa Tuominen ja jatkuu ruokailulla ja muulla ohjelmalla koulukeskuksessa. Juhlapuhujana Eläkeliiton puheenjohtaja Raimo Ikonen.

Lue lisää
Vapaaehtoistoiminnan henkilöille asiaa torstaina 12.9.2019 klo 13.00

Tillintuvalla. Vierailijana Piirin vapaaehtoistyön vastaava Maire Tammi.

Lue lisää
Yhdistyksen syyskokous maanantaina 11.11.2019 klo 13.00

pidetään Tillintuvalla. Asioina mm. henkilövalintoja, toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen seuraavalle vuodelle.

Tule vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan!

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sopeutumisvalmennuskurssit 2020 on julkaistu

Eläkeliiton sopeutumisvalmennuskurssit leskeksi jääneille ja eronneille tarjoavat mahdollisuuden muiden samassa elämäntilanteessa olevien kohtaamiseen ja vastavuoroise

Lue lisää
60-luvun nuoret, teitä tarvitaan! 
Te 1940- ja -50 -luvuilla syntyneet olitte muuttamassa maailmaa ja kapinoimassa vanhempienne arvomaailmaa vastaan! Te teitte parhaat biisit. Te elitte rakkauden kesän, kun me keski-ikäiset istuimme potalla.  
Lue lisää
Ekstra 2019-2020 on luettavissa verkossa

Mitä toimintaa Eläkeliitto tarjoaa loppuvuonna 2019 ja vuoden 2020 aikana? Mistä löytyvät kivoimmat eläkeläisille suunnatut kurssit ja tapahtumat? Eläkeliiton Ekstra-julkaisu kertoo sen.

Lue lisää