Toimintaa

Tärkeitä linkkejä
Pirkanmaan Koronanyrkin suositukset kokoontumisiin ja yleisötilaisuuksiin, aina 15.3.2021 asti.

Tartuntatautilaki velvoittaa myös yksityisiä

Lue lisää
Toimintakalenteri 2021
Eläkeliiton Punkalaitumen yhdistyksen toimintakalenteri 2021 KAIKKI YHDISTYKSEMME TOIMINTA/TAPAHTUMAT PERUTTU (kerhot, ryhmät, kutsut, teatteri) TOISTA
katse tulevaan

Ajankohtaista

Tulevaa EL-Satakunnan yhdistyksissä ja muitakin
  TAISTELEMME JÄLLEEN KORONAA VASTAAN, JOTEN KAIKKI HARRASTUSTOIMINTA JA YHDISTYSTOIMINTA ON NYT PERUUTETTU. ODOTTELKAAMME KEVÄTTÄ RAUHASSA.
Lue lisää
Kulje turvallisesti, edistä näkyvyyttä!

Satakunnan piiri on ottanut ”omatuotteekseen” koko Eläkeliiton osalta kuvassa olevan huomioliivin ( vrt. Varsinais-Suomen essut, Keski-Pohjanmaan servetit… ).

Lue lisää
P:tumen käsityökerho teki joulumieltä.

Ahkerat kädet tekevät joulua Punkalaitumen yhdistyksessä. Kerho aloitti syksyllä kutomalla sukkia ja vanttuita palvelukeskus Pakarin asukkaille.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Eläkeliiton ja MTV Uutisten kysely: Näin korona-aika on koettu

MTV Uutiset ja Eläkeliitto toteuttivat yhdessä liiton jäsenille sähköpostikyselyn, jossa kysyttiin kokemuksia korona-ajasta ja -rajoituksista. Kyselyyn vastasi lopulta lähes 9 000 ihmistä.

Lue lisää
Työllistä eläkeläinen -verkkotapahtuma 16.3. - tule mukaan!

Eläkkeeltä töihin -hanke järjestää yhteistyössä EL Varsinais-Suomen piirin sekä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa pilottitapahtumana alueellisen virtuaalitilaisuuden, jossa työtä haluavat eläkeläi

Lue lisää
Liikutaan lumella ja jäällä - osallistu kuvakilpailuumme!

Liikutaan lumella ja jäällä -kampanja on käynnissä! Lue sivuilta liikuntavinkit, lähde liikkeelle ja ota kuva liikuntasuorituksestasi - kuvien lähettäneiden kesken arvotaan mainioita palkintoja!

Lue lisää