Toimintaa

Käsityökerho puikoissa keskiviikkoisin Palvelukeskuksessa

Käsityökerholaisemme totesivat syksyn tekevän tuloaan ja ahkeroivat jälleen lämmintä yllepantavaa syystuulien kylmän karkoittamiseksi ja jo joulupukinkonttiinkin.

Lue lisää
"Syksy saa, ja piirit karkeloi", tunnelmoi laulu- ja ohjelmaryhmämme Sauvon museolla. TULE MUKAAN!

Sauvo-Karunan yhdistyksen laulu-ja ohjelmaryhmän kokoontumisten aikataulut löytyvät Tapahtumat -osiossa sitä mukaa kuin ajankohdista on sovittu.

Lue lisää
TOIMINTAKALENTERI 2019

Eläkeliiton Sauvo-Karunan yhdistys ry

TOIMINTAKALENTERI VUODELLE 2019

Lue lisää

Tapahtumat

Kuntosaliryhmä EL-Leidit tiistaisin klo 10 palvelukeskuksessa

Liikunta on tunnetusti ennalta ehkäisevä lääke. Tule mukaan mukavaan kuntoiluryhmäämme tiistaisin klo 10-11.30 palvelukeskuksen kuntosaliin.

Lue lisää
Käsityökerho ahkeroi keskiviikkoisin klo 13 palvelukeskuksessa

Käsityökerhomme kokoontuu keskiviikkoisin klo 13 - 15 Sauvon palvelukeskuksessa. Liity mukavaan, rentoon ryhmäämme neulomaan, virkkaamaan, ompeleman ja vaikkapa maailmaa parantelemaan siin

Lue lisää
Kuntolenkkeilijät torstaisin klo 10, lähtö palveluksen pihalta

KUNTOLENKKEILIJÄT starttaavat torstaisin klo 10 Palvelukeskuksen pihalta aina kun lähtijöitä on. Soita etukäteen 040 739 0704 Matti Leinonen, niin tulen patikointiseuraksesi.

Lue lisää

Ajankohtaista

Tuetut lomat Lehmirannassa 2020

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry, Solaris-lomat ry ja Hyvinvointilomat ry järjestävät vuonna 2020 Lehmirannassa STEA:n (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tukemia viiden vuorokauden

Lue lisää
Sauvo-Karunan yhdistykselle voitto Varsinais-Suomen piirin rantaongintakilpailussa

Kustavin Lootholmassa pidetyssä Eläkeliiton Varsinais-Suomen piirin ongintakilpailussa kalasti Sauvo-Karunan yhdistys komean joukkuevoiton.

Lue lisää
Onerva Mannerjärvi jatkaa puheenjohtajana v. 2020

Yhdistyksemme syyskokouksessa 1.10.2019 valittiin Onerva Mannerjärvi jatkamaan puheenjohtajuutta kaudella 2020. Valinta oli yksimielinen.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sateenkaaren tuolla puolen

Meillä ikääntyneiden kanssa työtä tekevillä on etuoikeus kuulla kiinnostavia ja koskettavia elämäntarinoita.

Lue lisää
Vanhusneuvostokoulutuksia eri paikkakunnilla
Vanhusneuvostokoulutukset on tarkoitettu kaikille vanhusneuvostojen jäsenille. Koulutuksessa saadaan avaimia tehokkaaseen vaikuttamiseen.
Lue lisää
52 vanhusten viikkoa vuodessa
6.-13.10. vietämme valtakunnallista vanhustenpäivää ja –viikkoa, jonka teemana on tänä vuonna vanhuuteen varautuminen. Lue kuinka voit edistää hyvää ikääntymistä!
Lue lisää