Toimintaa

TOIMINTAKALENTERI 2020
Lue lisää
Yhdistyksen säännöt ja rekisteriseloste

ELÄKELIITON VALKEALAN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

 

Lue lisää
Kerhotoiminta v 2020

Ystävät yhdessä kerho kokoontuu Valkealan NS-talolla. Osoite Kalevantie 8, Valkeala. Kerho kokoontuu pääasiassa kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Lue lisää

Tapahtumat

Kesäretki Ahvenanmaalle PERUTTU

Jos olet maksanut jo matkan, ota yhteys rahastonhoitajaan, Lea Aalto puh. 040 519 8252, niin maksu palautetaan.

 

Lue lisää
Pikkuloma Anttolanhovissa

Lähde parin päivän virkistysmismatkalle Mikkelin seudulle. Vietämme hemmottelupäivän Anttolanhovissa ja risteilemme Puumalan saaristossa. 

Lue lisää
Teatteria Hämeenlinnassa

Näytelmä perustuu Horace McCoyn teokseen "Ammutaanhan hevosiakin". Kirjan pohjalta on myös tehty elokuva, joka sai suuren suosion. On näytetty jossain vaiheessa myös televisiossa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Draamaryhmä PERUTTU toistaiseksi

 Palataan yhteen entistä vahvempina, kun ollaan jo saatu esimakua ja selätetty viirus. Ohjaaja Ulla laittaa terkkuja kaikille!

 

Lue lisää
Kerhotoiminta ym tauolle 31.5.2020 asti

Koronaviruksen vuoksi hallitus on 16.3.2020 päättänyt, että kerhotoiminta, tanssit yms. kokoontumiset jäävät tauolle 31.5.2020 asti.

 

Lue lisää
Kevään kuntosali perjantaisin on PERUTTU!

Kouvolan kaupunki on perunut kevätkauden liikuntaryhmät. Myös eläkeyhdistyksen oma vuoro perjantaisin klo 14-15 Valkealtalalolla perutaan. Syynä koronaviruksen leviäminen.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Koronalta suojautuminen ja yhdistystoiminta

THL antoi 19.5. uudet ohjeet yli 70-vuotiaille koronavirukselta suojautumiseen. Mitä ohjeet tarkoittavat Eläkeliiton yhdistysten toiminnan kannalta?

Lue lisää
Enemmän elämältä - Eläkeliiton jäsenhankintakampanja on käynnissä!

50-vuotista taivaltaan juhliva Eläkeliitto käynnistää jäsenhankintakampanjan, johon sisältyy myös jäsenille ja jäsenyhdistyksille suunnattu jäsenhankintakilpailu.

Lue lisää
Lehmiranta availee toimintojaan heinä-elokuussa
Lomakeskuksen Karanteenijatkoilla tavataan varovasti muita karanteenista vapautuneita, nautitaan väljästä lomailusta, kesästä ja valmiista ruokapöydästä.
Lue lisää