Toimintaa

Yhdistyksen hallitus

Puheenjohtaja

Erkki Heikkinen

Puh. 050 3030 401

erkkiheikkinen6@gmail.com

Lue lisää
Jumppaa ja pelituokioita

Kuntosalin käyttövuoro 

Lue lisää
Vapaaehtoistoiminta

Auttavan vapaaehtoistoiminnan piirissä on yhdistyksemme jäseniä 16 henkilöä. Heidän toimintaan kuuluu eläkeläisten arkiaskareiden asiointiapu ja kotivierailut. 

Lue lisää

Ajankohtaista

Kevätkokous

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään ke 13.3.2024 klo 10.00 seurakuntatalolla Kauppatie 17  73200 Varpaisjärvi. Käsitellään sääntöjen 8§ mukaiset asiat

Lue lisää
Tapahtumavinkkejä ja yhdistyskuulumisia

Matkavastaava vaihtuu

Mähösen Meeri halusi luopua matkavastaavan tehtävistä kuuden vuoden urakan jälkeen. Olemme saaneet Meerin tilalle uudeksi matkavastaavaksi Eeva-Liisa Kieloahon.

Lue lisää
Uudet jäsenet

Meitä eläkeliittolaisia Varpaisjärven yhdistyksessä on yli 260. Toivomme, että myös Sinä kiinnostut Eläkeliiton toiminnasta ja liityt mukaan kasvavaan joukkoomme.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Jäsenedut: Korjaus Rela-hierojien yhteystietoihin

EL-Sanomissa 1/2024 on sivulla 30 uutinen Eläkeliiton uusista jäseneduista. Rela-hierojien tekstiin oli eksynyt väärä puhelinnumero.

Lue lisää
Kiinteistöverotusta aiotaan uudistaa - kerro mitä mieltä sinä olet vastaamalla kyselyymme

20.2.2024

 

Olemme avanneet kiinteistöveron uudistamista koskevan kyselyn, johon toivomme vastauksia yli 60-vuotiailta eläkeläisiltä. 

Lue lisää
Helmikuun hulinaa verkkokaupassa...postikulut vain 4,90 e/lähetys!

Eläkeliiton verkkokaupassa on nyt helmihulinat! Kaikista ostoksista postikulut vain 4,90 euroa/lähetys (norm. 4,90–8,90 e) – nyt kannattaa siis tehdä isompi tilaus kerralla!

Lue lisää