Toimintaa

Yhdistyksen hallitus
      Valkila Risto puh.johtaja 0405302915 rist
Lue lisää
Harrastustoiminta

Vanhojen tanssien harrastajat kokoontuu talvikauden ma Varikolla harjoittelemaan.

Lue lisää
Jäsentapaamiset

Aloitamme juomalla kahvit pullan kera. Kahvimaksu kaksi euroa. Syyskauden ja vuoden ensimmäisen tapaamisen aloitamme ns. omalla ohjelmalla, yhteislaululla, runoilla ja arpajaisilla.

Lue lisää

Tapahtumat

Gospelkonsertti - KUKA EI LAULAISI LAULUNA TUULEEN

Duo NiNi´s

KUKA EI LAULAISI LAULUNA TUULEEN - gospelkonsertti

25.8.2019 17:00—21:00

(Laulu Jennifer Markin, piano Enni Yli-Vainio)

Lue lisää
Jäsentapaaminen

Syyskauden ensimmäisen jäsentapaamisen aloitamme ns. omalla ohjelmalla. Arpajaisilla, johon toivomme pieniä voittopaketteja, laulamme yhdessä, kuulemma runoja ym.

TERVETULOA !

Lue lisää
Jäsentapaaminen

Ohjelma vielä avoin.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ulkoilupäivä Toivolassa ma 12.8. klo 14.00 -

Perinteiseksi muodostunutta ulkoilupäivää vietämme Toivolan lavan pihapiirissä. Ohjelmassa kenttäpelejä, yhteislaulua, makkaranpaistoa, kahvittelua ja tietysti seurustelua...

Lue lisää
Päiväretki pohjanmaan rannikkokaupunkeihin ti 24.9.

Hämeenkyrön yhdistyksen kanssa retki Kristiinankaupunkiin, Kaskisiin ja Närpiöön, missä nautitaan buffet-lounas Kasvihuoneravintola LIND`S KÖK:ssä.

Lue lisää
Lehmirannan loma ti 22.- pe 25.10.2019

Olemme varanneet 3 vrk n loman Nuoruuden ikivihreät viikolla. ( kokoviikon loma ei ollut saatavissa) Loman hinta 220 ja kuljetus 20-30 riippuen osallistujien määrästä.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sopeutumisvalmennuskurssit 2020 on julkaistu

Eläkeliiton sopeutumisvalmennuskurssit leskeksi jääneille ja eronneille tarjoavat mahdollisuuden muiden samassa elämäntilanteessa olevien kohtaamiseen ja vastavuoroise

Lue lisää
60-luvun nuoret, teitä tarvitaan! 
Te 1940- ja -50 -luvuilla syntyneet olitte muuttamassa maailmaa ja kapinoimassa vanhempienne arvomaailmaa vastaan! Te teitte parhaat biisit. Te elitte rakkauden kesän, kun me keski-ikäiset istuimme potalla.  
Lue lisää
Ekstra 2019-2020 on luettavissa verkossa

Mitä toimintaa Eläkeliitto tarjoaa loppuvuonna 2019 ja vuoden 2020 aikana? Mistä löytyvät kivoimmat eläkeläisille suunnatut kurssit ja tapahtumat? Eläkeliiton Ekstra-julkaisu kertoo sen.

Lue lisää