Tapahtumat

Virkistyspäivä Honkiniemessä

Vietämme virkistyspäivää keskiviikkona 23.10.2019 klo 11 alkaen Honkiniemen leirikeskuksessa.

Lue lisää
Muistojen ilta-musiikkinäytelmä

Sunnuntaina 27.10.2019 klo 14 menemme Karstulan Vastingiin katsomaan Muistojen ilta-musiikkinäytelmää. Näytelmä perustuu 60-luvun lauluihin. Olemme varanneet 30 kpl lippuja.

Lue lisää
Syyskokous 31.10.2019

Syyskokous pidetään Hyvölän talossa torstaina 31.10.2019 klo 12. Tarjolla on keittoruokailu ja kahvit, sekä tänä vuonna 70 vuotta täyttävien yhdistyksen jäsenten muistaminen. Tervetuloa!

Lue lisää

Ajankohtaista

Tuetut lomat

MTLH:n ja Veikkauksen tukemat lomat piirille on myönnetty seuraavasti ja ovat kaikkien kiinnostuneiden haettavissa seuraavasti:

Lue lisää
TARTU KYNÄÄN TAI NÄPPÄIMISTÖÖN - KAIPAAMME TEKSTEJÄSI

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri täyttää 45 vuotta 2020. Unelmamme on silloin toteuttaa ammattilaisia apuna käyttäen, omin osaavin voimin, eläkeliittolaisten oma näytelmä.

Lue lisää
Jouluviesti-lehti

Yhdistys jakaa Jouluviesti-lehden jokaiseen jäsentalouteen juhlistaakseen 40-vuotistaivaltaan. Mahdolliset tiedustelut Taina 0400 708241

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Sateenkaaren tuolla puolen

Meillä ikääntyneiden kanssa työtä tekevillä on etuoikeus kuulla kiinnostavia ja koskettavia elämäntarinoita.

Lue lisää
Vanhusneuvostokoulutuksia eri paikkakunnilla
Vanhusneuvostokoulutukset on tarkoitettu kaikille vanhusneuvostojen jäsenille. Koulutuksessa saadaan avaimia tehokkaaseen vaikuttamiseen.
Lue lisää
52 vanhusten viikkoa vuodessa
6.-13.10. vietämme valtakunnallista vanhustenpäivää ja –viikkoa, jonka teemana on tänä vuonna vanhuuteen varautuminen. Lue kuinka voit edistää hyvää ikääntymistä!
Lue lisää