Toimintaa

Tanssiinkutsut Etelä-Pohjanmaalla

Tanssit alkavat aina klo 13, ellei toisin ilmoiteta

Lue lisää
Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin Tapahtumakalenteri

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin tapahtumia. Lähes kaikista löydät oman erillisen artikkelin, kutsun tai tapahtumaselosteen kotisivujen tapahtumista tai ajankohtaista -osiosta.

Lue lisää
Alueelliset karaokekisat Etelä-Pohjanmaalla on käyty - piirinmestaruuskilpailut tulossa 25.4.2019 - tutustu infoon ja tule mukaan

Aluekisat on nyt kaikki käyty. Kiitokset kaikille osallistujille ja aluekisojen järjestäjäyhdistyksille. Onnittelut kaikille voittajille ja tsemppiä harjoitteluun piirin kisaa varten.

Lue lisää

Tapahtumat

EL Etelä-Pohjanmaan piirin karaoken piirinmestaruuskilpailut 25.4.2019 Aronkeitaalla Kauhajoella

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin karaoken aluekisat on käyty kuudella eri alueella. Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille, yleisölle ja järjestäville yhdistyksille.

Lue lisää
Joululehtipäivä

Niin se jälleen meni vuosi ja uutta Jouluviestiä ollaan valmistelemassa.

Lue lisää
Unelmien liikuntapäivä Etelä-Pohjanmaalla 10.5.2019

Lähdethän viettämään kanssamme Unelmien liikuntapäivää. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin hyvinvointitoimikunta järjestää Unelmien liikuntapäivän.

Lue lisää

Ajankohtaista

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin kevätkokous Ilmajoella 6.4.2019

Runsas yhdistysten edustajien joukko kokoontui päättämään vuoden 2018 toiminnasta ja talouden tunnusluvuista Ilmajoella 6.4.2019 pidettyyn Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin kevätkokoukseen.

Lue lisää
Esko Ahosesta EL Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Merja Uusitalon jälkeen

Viisi vuotta Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiriä luotsannut Merja Uusitalo jättää puheenjohtajuuden ja siirtyy mieluisaan tehtävään, pienen lapsenlapsensa h

Lue lisää
Tulostietoja Boccian EL mestaruuskilpailuista Ylistarossa 13.4.2019 tulokset

Eläkeliiton valtakunnalliset joukkueiden Boccian mestaruuskilpailut pidettiin 13.4.2019 Ylistaron Kirmaushallissa. Kaikkiaan pelaajia oli 108.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Korkeat sosiaali- ja terveyshuollon asiakasmaksut uhkaavat eläkeläisten terveyttä

Eläkeliiton liittovaltuusto vaatii tulevaan hallitusohjelmaan kirjausta sosiaali- ja terveydenhuollon maksukattojen yhdistämisestä.

Lue lisää
Blogi: Käsikynkässä liikkuminen – kevään ja kesän hitti

Kevät ja kesä on uusien liikuntahittien aikaa.

Lue lisää
Eläkeläisten ääntä päätöksentekoon

Kevään eduskuntavaaleissa valittavat uudet kansanedustajat joutuvat ottamaan kantaa moniin ajankohtaisiin eläkeläisille tärkeisiin kysymyksiin.

Lue lisää