Toimintaa

Karaokea joka toinen keskiviikko

Karaokekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.00 joka toinen viikko parillisilla viikoilla entisellä lukiolla, Keskustie 33.  Vaikka itse ei tahdokaan laulaa, voi mennä kuuntelemaan hyv

Lue lisää
Keilailua joka toinen tiistai

Joka toinen tiistai parillisilla viikoilla klo 13.00-14.00 käydään Kurikan keilahallilla keilaamassa.  Lähtö on entiseltä lukiolta, Keskustie 33, klo 12.15 kimppakyydein.  Maksu on 6,00

Lue lisää
Shakki ja Skippo keskiviikkoisin

Keskiviikkoisin kokoontuu Shakki- ja Skippokerholaiset Palveluportissa klo 15.00.  Shakin vetäjänä toimii Pentti Pihlaja, p. 050 4648218 ja Skipon vetäjänä Valma Pihlaja, p.

Lue lisää

Tapahtumat

Piirin kirkkopäivä

Piirin kirkkopäivä Suomen kauneimmaksi äänestetyssä kivikirkossa Alahärmässä.  Lähtö ent. matkahuollosta klo 9.15.  Ilmoittautumiset Liisalle p. 050 3796467 torstaihin 15.8.

Lue lisää
Jokipiin IX Maalaismarkkinat

Osallistutaan Jokipiin Maalaismarkkinoille

Lue lisää
Karaokekerhon kokoontuminen alkaa taas

Karaoken harrastajat kokoontuvat taas 4.9. alkaen keskiviikkoisin parillisilla viikoilla entisellä lukiolla, Keskustie 33.

Lähde laulamaan tai kuuntelemaan laulajien mahtavia esityksiä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Piirin luontoliikuntapäivä

EL Lehtimäen yhdistys oli yhdessä piirin hyvinvointitoimikunnan kanssa järjestänyt upean luontoliikuntapäivän Lehtimäen Valkealammin maastossa.

Lue lisää
Museopäivä

Tänään vietettiin perinteistä museopäivää.  Puheenjohtaja Paula Nikkinen esitteli Jalasjärven yhdistyksen hallituksen jäsenet ja heidän vastuualueensa ja kertoi yhdistyksen tulevista tapahtumista. 

Lue lisää
Valtakunnalliset Mölkkykisat Asikkalassa 24.7.2019

48 joukkuetta kisaili Mölkkymestaruuksista paahtavan auringon alla koko pitkän päivän.  Kuumuudesta huolimatta tunnelmaa oli.  Mitalit jäivät kuitenkin saamatta, yritys oli kova. 

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Aktiivinen eläkeläinen vaikuttaa myös somessa
Ikäihmiset ovat suurin ja nopeimmin kasvava joukko netin ja somen käyttäjissä. Seuraava askel on vahvistaa tiedon tuottamista ja vaikuttamista.
Lue lisää
Pienten eläkkeiden korottaminen on oikein

Eläkeliitto pitää tärkeänä hallituksen tavoitetta vähentää eläkeläisköyhyyttä. Olemme antaneet

Lue lisää
Matkalla kotiin
Kohtaamiset välittävän hoivan ytimessä. Tällä kertaa Gernomi muistelee unohtumattomia kohtaamisia kotihoidossa.
Lue lisää