Toimintaa

Karaokea joka toinen keskiviikko

Karaokekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.00 joka toinen viikko parillisilla viikoilla entisellä lukiolla, Keskustie 33.  Vaikka itse ei tahdokaan laulaa, voi mennä kuuntelemaan hyv

Lue lisää
Keilailua joka toinen tiistai

Joka toinen tiistai parillisilla viikoilla klo 13.00-14.00 käydään Kurikan keilahallilla keilaamassa.  Lähtö on entiseltä lukiolta, Keskustie 33, klo 12.15 kimppakyydein.  Maksu on 6,00

Lue lisää
Shakki ja Skippo keskiviikkoisin

Keskiviikkoisin kokoontuu Shakki- ja Skippokerholaiset Palveluportissa klo 15.00.  Shakin vetäjänä toimii Pentti Pihlaja, p. 050 4648218 ja Skipon vetäjänä Valma Pihlaja, p.

Lue lisää

Tapahtumat

Syttyy valot tuhannet -joulukonsertti

Eläkeliiton Jalasjärven yhdistyksen ja Oma Säästöpankin yhteistoimintana tehdään matka Kurikan kirkossa 13.12.2019 pidettävään joulukonserttiin.  Kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa Diandra Flo

Lue lisää
Vuoden ensimmäinen keilaus

Keilailu aloitetaan tänä vuonna tiistaina 7.1.2020 klo 13.00.  Lähtö on entiseltä lukiolta klo 12.15 kimppakyydein kuten ennenkin. 

Lue lisää
Käsityökerho

Käsityökerho kokoontuu jälleen.  Kaikki mukaan!

Kuvassa marraskuussa kokoontuneen kerhon tekemiä heijastimia.

Lue lisää

Ajankohtaista

Joulu- ja Puurojuhla

Yhdistyksen Joulu- ja Puurojuhlaa vietettiin seurakuntatalolla. 

Lue lisää
Pikkujoulu

Yhdistyksen pikkujoulua vietettiin 29.11.2019 Jalaskievarissa.  Jouluiset laatikot, runsaat salaatit ja kinkku tekivät kauppansa ja kahvin kanssa maistuivat joulutortut. 

Lue lisää
Piirin syyskokous

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin tänään Vimpelissä pidetyssä syyskokouksessa Eija-Liisa Keskinen.  Hän on toiminut mm Lehtimäen yhdistyksen p

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Kuka tai mikä meitä hoitaa tulevaisuudessa?

Hoitajamitoitus puhuttaa. On kyllä syytäkin, kun julkisuudessa maalataan toinen toistaan hurjempia tulevaisuudenkuvia. Mutta riittävätkö hoitajat tulevaisuudessa?

Lue lisää
Menetitkö tasapainosi – ovatko luut lujilla?

”Minulle elämässä on tärkeää tasapaino, niin kadulla, voimannostossa kuin elämässäkin” toteaa Esko ”Teräsvaari” Ketola videokuvaussession päätteeksi.

Lue lisää
Eläkeliitto vaatii vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista

Eläkeliiton liittovaltuusto vaatii hallitusohjelmaan sisältyvän vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista. Vanhusten perusoikeusrikkomukset jatkuvat edelleen.

Lue lisää