Toimintaa

Tapahtumakalenteri

11.12. ke klo 11 kuukausitilaisuus seurakuntakeskuksessa (katso lisää tapahtumista)
12.12. to klo 18 Kotopysäkin  yhteinen pikkujoulu Kotokartanon ruokasalissa

Katso lisää tapahtumia
Elotuuli-kuoro

Ilmajoen yhdistyksen kuoro Elotuuli harjoittelee seurakuntakeskuksessa ja esiintyy yhdistyksen tilaisuuksissa, kirkossa jne. Uusia laulajia toivotaan mukaan.

Lue lisää
Tarinatupa

Tarinatupa 24.10.9.2019 Klo 13 Wanhas putkas. Jatkossa tarinatupa kokoontuu tarinoimaan joka toinen torstai klo 12 Wanhas putkas. OP:n kokoustila ei ole enää EL:n käytössä

Lue lisää

Tapahtumat

Teatterimatka 14.12.2019 Vaasa

Teatterimatka Vaasan kaupunginteatteriin  la 14.12.2019 mennään katsomaan  Romeo ja Julia musikaalia. Ennen esitystä on pikkujoulubuffet. Esitys alkaa klo 13.

Lue lisää
Jouluaskartelua käsityöpiirissä

Vielä ehtii mukaan jouluiseen askarteluun. Viime kerralla leivottiin Fimo-massasta enkeleitä, enkelin siipiä, sydämiä, pipareita ym. 19.12.

Lue lisää

Ajankohtaista

EL-keilailun valtakunnallisessa kisassa pronssia Ilmajoelle

Eläkeliiton valtakunnallisissa keilauksen mestaruuskisoissa Keuruulla 24.-26.10.2019 Ilmajoen yhdistyksen joukkue keilasi pronssille.

Lue lisää
Jäsenten muistolle

Marraskuun kuukausikokouksessa sytytettiin kynttilät vuoden aikana poisnukkuneiden jäsenten muistolle.

Lue lisää
MTLH:n myöntämät tuetut lomat vuodelle 2020

MTLH:n, Veikkauksen tuella Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirille myöntämät Työt takana -lomat ovat nyt kaikkien lomista kiinnostuneiden haettavissa.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Kuka tai mikä meitä hoitaa tulevaisuudessa?

Hoitajamitoitus puhuttaa. On kyllä syytäkin, kun julkisuudessa maalataan toinen toistaan hurjempia tulevaisuudenkuvia. Mutta riittävätkö hoitajat tulevaisuudessa?

Lue lisää
Menetitkö tasapainosi – ovatko luut lujilla?

”Minulle elämässä on tärkeää tasapaino, niin kadulla, voimannostossa kuin elämässäkin” toteaa Esko ”Teräsvaari” Ketola videokuvaussession päätteeksi.

Lue lisää
Eläkeliitto vaatii vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista

Eläkeliiton liittovaltuusto vaatii hallitusohjelmaan sisältyvän vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista. Vanhusten perusoikeusrikkomukset jatkuvat edelleen.

Lue lisää