Toimintaa

Menovinkkejä Nurmijärvellä

Ti 21.1.klo 18:00 Kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta? Pääkirjasto.Tilaisuudessa esitellään 4.2.Nurmijärvellä alkavaa

Lue lisää
Toiminta- ja tapahtumakalenteri kevät 2020

(20.1.2020)  Seuraa myös ilmoituksia NURMIJÄRVEN UUTISET -lehden järjestöpalstalta.   

Lue lisää
Bocciaa keskiviikkoisin Ahjolassa klo 13:00-15:30
Miten olisi uusi kiva harrastus? Tule pelaamaan bocciaa! Pelivälineinä ovat nahkapallot, joilla kerätään pisteitä omalle joukkueelle. Ideana on heittää sinisiä tai punaisia 275 grammaa painavia palloja mahdollisimman lähelle valkoista maalipalloa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.
Lue lisää

Tapahtumat

Tervetuloa kuukausikerhoon pe 31.1. klo 11.00-14.00 kirkonkylän srk-keskukseen
Tervetuloa kevätkauden ensimmäiseen kuukausikerhoon! Asiantuntijavieraana on jäteneuvoja Minna Sawkinds Kiertokapula Oy:stä. Aina ei ole ihan selvää, mihin jokin jäte kuuluu - nyt on tilaisuus kysyä ja saada vastauksia.
Lue lisää
Digikoulutusta yhteistyössä Opiston kanssa pe 14.2. klo 11-13 Kla srk-keskuksessa. Ilmoittaudu pian!
Ilmoittaudu pian Leena Lappi p. 040 730 0502, s-posti onnenapila@gmail.com. Ota kurssille mukaan oma älypuhelin, tabletti tai tietokone. Saat apua ja neuvoa omiin kysymyksiisi, kysymykset kannattaa miettiä etukäteen.
Lue lisää
Oopperan teetanssit Helsingissä ke 4.3.2020 klo 15 - 17. Ilm. 14.2
Ilmaisissa iltapäivätansseissa tanssitaan rennosti ikivihreiden tahdissa livemusiikin säestyksellä. Esiintyjät: Classic Stars ja Retro Sisters Tilaisuus nauhoitetaan ja esitetään suorana lähetyksenä Oopperan ja Baletin Stage24-palvelussa
Lue lisää

Ajankohtaista

Yhdistyksen digikurssi 14.2. Klaukkalassa, kevään Digikahvilat ja Digitreenien peruskurssi netissä
14.2. Yhdistyksen oma digikoulutustilaisuus Klaukkalassa yhteistyössä Nurmijärven Opiston kanssa, ilm.pian Leena Lappi p. 040 730 0502, s-posti onnenapila@gmail.com. Digikahvilat avautuneet. Tutustu Ylen Digitreenien peruskurssiin.
Lue lisää
Tarvitsemme Rahastonhoitajan vaikka heti!
Jos olet aina ollut innostunut numeroista, toiminut ehkä aktiiviaikana kirjanpidossa numeroiden ja mahdollisesti maksujen parissa, koulutamme sinut yhdistyksemme kirjanpitoasioihin. Ja vaikka et kokemusta omaisikaan, mutta asia kiinnostaa, ota yhteyttä!
Lue lisää
WWW - Hyödyllisiä verkkolinkkejä
Tutustu verkkolinkkisivuun! Nurmijärven kunnan sivusto, tapahtumia, digilehtiä, Yle Areena, Elävä arkisto, aikataulut, Korsisaaren mobiililippu, sää, karttapalvelut, Niksipirkka...
Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

50-vuotias Eläkeliitto: Ikäystävällisessä Suomessa heikoimmista huolehtiminen on yhteinen tehtävämme

Suomen suurin eläkeläisjärjestö Eläkeliitto täyttää 50 vuotta. Liiton perustamiskokous pidettiin helmikuussa 1970.

Lue lisää
Katso Eläkeliiton vanhusneuvostokoulutus

Koulutuspäivä aiheena "Ikääntyneiden oikeudet -keskeinen lainsäädäntö ja vanhusneuvostojen keinot vaikuttaa" pidettiin 27.11.2019 Oulun pääkirjaston auditoriossa.

Lue lisää
Joulun taika asuu lauluissa
Joululaulut muistetaan parhaiten lapsuuden ajan joulujuhlista. Joulu on antamisen aikaa, jolloin noudatetaan perinteitä, hiljennytään ja rauhoitutaan viettämään aikaa perheen kanssa.
Lue lisää