Toimintaa

Iloiset laulajat

Iloiset laulajat laulavat tiistaisin klo 16-17.30 Tellus, Brahentie 10. Laulajien kesätauko alkaa toukokuuussa. Iloiset laulajat tapaat Vaarinsaaren kesän avajaisissa pe 2.6.

Lue lisää
Käsityökerho Kätevät

Kätevät kokoontuu tiistaisin parillisilla viikoilla klo 13-16 Ristiinan kirjastossa, Opinahjo 4.

Lue lisää
Keilaa tiistaisin joka toinen viikko

Keilataan joka toinen tiistai parittomilla viikoilla. Kokoontuminen S-marketin Mäkitien puoleisessa päädyssä noin 11.15. Sieltä lähdemme kimppakyydein keilahallille Mikkeliin.

Lue lisää

Tapahtumat

Yhteisvastuujumppa Rantapuistossa to 8.6. klo 17-18

Yhteisvastuujumpassa ohjaajana Mari Kurtti. Varaa pieni rahasumma yhteisvastuukeräykseen. Rankkasteen sattuessa jumpataan seurakuntakodilla, Kissalammentie 3. Tervetulo!

Lue lisää
Rantajumppa, vesijumppa ja afrikkalainen tanssi

EsLi ja Kimpassa kylillä - hanke tarjoavat maksuttoman rantajumpan, vesijumpan ja afrikkalaisen tanssin to 29.6. klo 15.30-16.30. Ole mukana kaikissa tai valitse vain yksi!

Tervetuloa!

Lue lisää
Kylpylämatka Pärnuun 26.11.-2.12.2023

Hinta 395 e Estonia Medical Spa

Lue lisää

Ajankohtaista

Kesäjuhla ja teatteri Hurissalossa ke 19.7. klo 12-16

Eläkeliiton Etelä-Savon piirin kesäjuhla ja kesäteatterin esitys Evakko Puumalan Hurissalossa. Evakon on kirjoittanut Markku Hyvönen ja näytelmäksi sen ohjaa Ilkka Korhonen.

Lue lisää
Liikuntapuiston poluilla tehtävärasteja

Koulukeskuksen lähellä olevassa Liikuntapuistossa on hyvät kuntoilulaitteet. Liikunnan tehoa voi lisätä treeniportailla.

Lue lisää
Käsityökerho Kätevien näyttely Ristiinan kirjastossa 22.5.-26.6.

Kätevät on toiminut vajaan vuoden, ja nyt käsityön taitajilla on jo näyttely. Kädentöitä voi tarkastella kirjaston aukioloaikoina.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Julkisen talouden säästöjä ei saa sälyttää ikääntyneiden kansalaisten kannettavaksi

SOSTE ry:n koordinoima vanhus- ja eläkeläisjärjestöjen verkosto Vahva on ilmaissut huolensa siitä, että ikääntyneiden kansalaisten kannettavaksi suunnitellaan kohdistettavaksi julkisen talouden sää

Lue lisää
Kansalaisaloite allekirjoitettavana tasavertaisten palvelujen turvaamiseksi digitalisoituvassa yhteiskunnassa

Oikeusministeriön ylläpitämässä kansalaisaloite.fi-verkkopalvelussa voi nyt kannattaa aloitetta, jonka avulla halutaan saada Suomeen dig

Lue lisää
Liittovaltuuston kannanotto: Pienituloisten eläkeläisten toimeentulovaikeuksia on helpotettava

Eläkeliiton liittovaltuuston kevätkokous (16.5.) vaatii kannanotossaan poliittisilta päättäjiltämme pikaisia toimia pienituloisten eläkeläisten toimeentulovaikeuksie

Lue lisää