Toimintaa

Ohjattu kuntosaliharjoittelu

Satu Paalanen ohjaa harjoittelua joka toinen tiistai. Suuren suosion takia ryhmiä oli syksyllä kaksi, ensimmäinen aloitti klo 8.00 ja toinen klo 9.00.

Lue lisää
Wesijumppaa Wellamossa

Lähde mukaan Satu Paalasen ohjaamaan vesijumppaan joka toinen tiistai Vaajakosken Wellamon mukavan lämpöiseen monitoimialtaaseen. Anssin linja-auto lähtee päätepysäkiltä klo 10.00.

Lue lisää
Raamattupiiri

Raamattupiiri on kokoontunut parillisten viikkojen torstaina klo 13.00 seurakuntakodilla Olavi Jouttijärven johdolla. Kevään toiminta alkaa 23.1.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Tapahtumat

Vesijumppa Wellamossa

Ilmoittautumiset Leena Parkkiselle puh 040 76 29 554.

Lue lisää
Ohjattu kuntosali, 2 eri ryhmää

Huom. Kaksi eri ryhmää, ensimmäinen klo 8, toinen klo 9. Lihaksia vahvistavaa ohjattua harjoittelua jokaisen oman taitotason mukaan. Varaa vesipullo mukaan!

Lue lisää
Hallituksen kokous
Lue lisää

Ajankohtaista

Pikkujoulut 2019

Maukas joulupuuro, sekahedelmäsoppa, voileivät ja torttukahvit oli Eläkeliiton Toivakan yhdistyksen perinteinen menu 5.12. pikkujouluissa, joka samalla oli vuoden viimeinen kerho.

Lue lisää
Joulukortti jäsenille
Lue lisää
Timo piirihallitukseen vuoden alusta

Aktiivinen hallituksen jäsen Timo Koskela on valittu piirihallituksen jäseneksi.

Onnittelemme Timoa ja toivotamme hänelle mukavia hetkiä järjestötyön parissa!

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Kuka tai mikä meitä hoitaa tulevaisuudessa?

Hoitajamitoitus puhuttaa. On kyllä syytäkin, kun julkisuudessa maalataan toinen toistaan hurjempia tulevaisuudenkuvia. Mutta riittävätkö hoitajat tulevaisuudessa?

Lue lisää
Menetitkö tasapainosi – ovatko luut lujilla?

”Minulle elämässä on tärkeää tasapaino, niin kadulla, voimannostossa kuin elämässäkin” toteaa Esko ”Teräsvaari” Ketola videokuvaussession päätteeksi.

Lue lisää
Eläkeliitto vaatii vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista

Eläkeliiton liittovaltuusto vaatii hallitusohjelmaan sisältyvän vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista. Vanhusten perusoikeusrikkomukset jatkuvat edelleen.

Lue lisää