Ihmiset piirissä pitävät toisiaan käsistä kiinni

TunneMusiikki-peruskurssi

Nautitko musiikista ja oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Hae nyt TunneMusiikin peruskurssille ja tule nauttimaan musiikin hoitavasta voimasta Lehmirantaan toukokuussa!
9.5.13.5.2023
Ilmoittaudu 15.4.2023 mennessä.
Lehmiranta, Salo
Hae

Musiikilla voidaan edistää monipuolisesti ikääntyvän ihmisen hyvinvointia. TunneMusiikki-kurssi antaa eväitä osallistavan musiikkisisältöisen vapaaehtoistoiminnan käynnistämiseen tai jatkamiseen. Kurssilla käsitellään musiikin hyvinvointivaikutuksia ja tehdään käytännön harjoituksia sekä annetaan tietoa ja rohkaistaan aistirajoitteisten ja muistiongelmaisten ikäihmisten kanssa toimimiseen.  

Kursseille voivat hakea kaikki 50 vuotta täyttäneet vapaaehtoisesta ryhmätoiminnasta ja musiikista kiinnostuneet. Aiempaa musiikillista osaamista ei vaadita. Näkö- tai kuulorajoite ei estä koulutukseen osallistumista.   

Kurssi on maksuton. Kurssi sisältää kurssiohjelman, puolihoidon ja majoituksen kahden hengen huoneessa. Matkat kurssipaikalle ovat omakustanteiset.   

Kurssille valitaan 20 osallistujaa hakemusten perusteella. Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnoista neljä viikkoa ennen kurssin alkamista. Hakuaika 1.2. - 15.4.2023.

 

Heidi Oilimo

Thumbnail