Otago

OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy -koulutus

12.4.13.4.2024
Ilmoittaudu 18.3.2024 mennessä.
Hankasalmi
Hae

OTAGO-harjoittelu ja kaatumisen ehkäisy -koulutus tulee jälleen! Liikunnan vertaisohjaajien koulutus järjestetään 12.-13.4.2024 Hankasalmella. Luustoliitto järjestää koulutuksen yhteistyössä Eläkeliiton kanssa.  

Kiinnostaako sinua uuden liikuntaryhmän perustaminen tai haluatko monipuolistaa jo toiminnassa olevaa liikuntaryhmää? Nyt on mahdollisuus syventää osaamista liikunnasta, joka tutkitusti myös ehkäisee kaatumisia.

Koulutuksessa perehdytään tutkitusti tehokkaan ja kaatumisia ehkäisevän OTAGO-ohjelman mukaiseen harjoitteluun sekä sen käytännön soveltamiseen. Koulutuksen myötä saat perustietoa ja taitoa ohjata turvallisesti ja nousujohteisesti OTAGO-ohjelman mukaista yksilö- ja ryhmäharjoittelua mahdollinen osteoporoosi huomioiden. Koulutuksessa pohditaan omaa roolia liikunnan vertaisohjaajana sekä jaetaan kokemuksia muiden vertaisten kanssa.

Koulutus on tarkoitettu liikunnan vertaisohjaajille, jotka ohjaavat liikuntaa 65 vuotta täyttäneille. Koulutukseen valitaan 12 osallistujaa. 

Koulutuksen hakuaika päättyy 18.3. klo 12.

Aloitus perjantaina klo 11.45 ja päätös lauantaina klo 15.00
Paikka: Revontuli Resort (Hankasalmi)

Osallistujille maksuton koulutus sisältää majoituksen täysihoidolla kahden hengen huoneissa. Korvaamme osallistujien matkakulut 50 € asti matkan tapahtuessa julkista liikennevälinettä käyttäen. Lisäksi osallistujille tarjotaan kuljetus Hankasalmen rautatieasemalta tai Nälkämäen tienhaaran linja-autoasemalta Revontuli Resortille.

Koulutus järjestetään osana Ehkäistään kaatumiset liikunnalla (EKLI) -hanketta.

Lisätietoja: Aliisa Uotila 050 543 0213 tai aliisa.uotila@luustoliitto.fi

Outi Kokko-Ropponen

Thumbnail
Liikuntasuunnittelija
outi.kokko-ropponen@elakeliitto.fi