Vuodenaikojen liike kollaasi talvi

Vuodenaikojen liike -liikuntakampanja

Hiihto
Nyt liikutaan lumella ja jäällä. 

”Vuodenaikojen liike”-nimellä kulkeva liikuntakampanja rohkaisee kaikkia liikkumaan oman hyvinvointinsa parhaaksi. Kampanjaan voit osallistua liikkumalla itse, kutsumalla ystävän mukaasi liikkumaan tai järjestämällä yhdistyksen tai piirin yhteisen liikunnallisen tapahtuman! Kampanjan teemat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan.

 

Tavoitteet

Kampanjan tavoitteena on ikääntyneiden fyysisen kunnon ja toimintakyvyn edistäminen sekä vapaaehtoisten vertaisliikuttajien osaamisen vahvistaminen. Lisäksi tavoitteena on luoda toimintamalli yhteistyön käynnistämiseen ja lisäämiseen eläkeläisyhdistysten ja kuntien eri hallinnonalojen kanssa. Kampanjan avulla haluamme rohkaista kaikkia liikkumaan oman hyvinvointinsa parhaaksi. 

 

Toimintaa

Monipuolisia vinkkejä ulkona liikkumiseen löydät kunkin vuodenajan omalta sivulta.

Kampanjan aikana viestitään liikunnan merkityksestä hyvinvointiin, kannustetaan ikäihmisiä harrastamaan ja löytämään uusia osallistumisen sekä liikkumisen muotoja. Lisäksi järjestetään vapaaehtoisille koulutusta, vertaistapaamisia ja tuotetaan tukimateriaalia.

Tästä pääset liittymään Vuodenaikojen liike -verkostoon.

 

Kampanjahaaste 

 

Kampanjan materiaalit

Vuodenaikojen liike -logo

Lataa Vuodenaikojen liike logo (www)

 

Kuinka lähteä liikkeelle yhdistyksenä?

Tämän sivu auttaa yhdistyksiä pääsemään alkuun Vuodenaikojen liikkeessä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää
Kesä
Kesällä liikutaan kesästä nauttien!

Tältä sivulta löydät kesäisiä aktiviteetteja Vuodenaikojen liike -kampanjan mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

Lue lisää
Syksy
Syksyllä liikutaan metsissä ja mättäillä!

Tältä sivulta löydät syksyisiä aktiviteetteja Vuodenaikojen liike -kampanjan mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

 

Lue lisää
Talvi
Talvella liikutaan lumella ja jäällä!

Tältä sivulta löydät talvisia aktiviteetteja Vuodenaikojen liike -kampanjan mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

Lue lisää
Kevät
Keväällä liikutaan kokeillen ja iloiten!

Tältä sivulta löydät keväisiä aktiviteetteja Vuodenaikojen liike -kampanjan mukaisesti. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan!

Lue lisää
Verkostot
Vuodenaikojen liike luo verkostoja ja kouluttaa

Kampanjan aikana kutsutaan verkostot yhteen.

Lue lisää